Derulați în jos pentru a continua

Defender — sinonimul fiabilității, durabilității, rezistenței și, cel mai important, posibilități
nelimitate.

 

Gerry McGovern, Director design și art-directorul Land Rover

ADAPTABILITATE SUPERIOARĂ

Land Rover Defender îmbină perfect calitățile extraordinare în teren accidentat, robustețea și fiabilitatea. Este la fel de potrivit atât în oraș, cât și în afara orașului, unde pentru alții drumurile se termină.

 

 

PUTERE INCREDIBILĂ

Forta si durabilitatea legendare ale unui Defender sunt subliniate de un design robust, cu un sasiu separat, rezistent si adaptabil, chesonat.

 

 

ÎNCREDERE PE ORICE SUPRAFAȚĂ DE DRUM

Tractiunea integrala permanenta, cu diferential central care distribuie cuplul uniform intre puntile fata si spate, asigura o tractiune optima pe toate suprafetele.

 

 

AUTOMOBILUL CREAT PENTRU DVS.

Defender este disponibil in nu mai putin de trei variante de caroserie si două lungimi de ampatament, iar gama de accesorii si optionale permite o personalizare suplimentara.

ADEVĂRATUL LAND ROVER

 

 

În 65 de ani forma a evoluat, dar este ușor de recunoscut, iar Land Rover Defender își păstrează profilul legendar consacrat în industria automobilistică. Roata de rezervă de dimensiuni normale, plafonul de culoare albă, siglele Defender și iluminarea Alpine Lights sunt standard în cazul anumitor modele, iar gama diversificată de culori și opțiuni permite personalizarea vehiculului.

 

DESCARCĂ BROȘURA

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

Habitaclul este proiectat în cele mai mici detalii pentru a asigura confort și funcționalitate. Toate  suprafețele, inclusiv podeaua cu mocheta din cauciuc, sunt ușor de curățat. Echipamentele opționale
includ tapițerie din stofă, parțial din piele sau complet din piele premium, volan îmbrăcat în piele și aer condiționat.

 

 

DESCARCĂ BROȘURA

3bc1323a66c9786efae8b8c13867d909
f5644c3b8261e310580747a1ec8e2e85

UNIVERSAL

Este disponibil în variantele de ampatament 90 și 110. Modelul 90 permite transportul a 4 persoane, iar 110 poate fi configurat în variante cu 5 sau 7 locuri.
DESCARCĂ BROȘURA

f5644c3b8261e310580747a1ec8e2e85

UTILITY WAGON UNIVERSAL

Modelul Utility Wagon ofera toate avantajele unui vehicul comercial, inclusiv un spatiu de incarcare securizat si locuri pentru maxim 5 persoane.

f5644c3b8261e310580747a1ec8e2e85

PICKUP 5 LOCURI

Modelul pick up cu 5 locuri poate transporta în siguranță sarcini în teren accidentat și permite separarea echipamentului de pasageri, pentru a asigura confort și siguranță.

PREZENTAREA SPECIFICATIILOR

VEZI SPECIFICATIILE

RAMPĂ MAXIMĂ

45°

Proiectat pentru a aborda cu usurinta urcarile si coborarile abrupte, diferentialul central poate fi blocat pentru a asigura minimizarea patinarii rotilor si maximizarea tractiunii.

GARDA LA SOL AXĂ

250MM

Datorită distanței suficiente, șasiul său și articulării axei sale Defender depășește cu ușurință orice obstacole.

CUPLU MOTOR

360N·m

La dispoziția Dvs., 90% motorul turbodiesel de o putere impresionantă, variind de la cel puțin 2200 – 4350 rot / min.

GREUTATEA MAXIMĂ A REMORCII (CU SISTEMUL DE FRÎNARE)

3 500KG

Serviciile de urgență din întreaga lume utilizează cu succes posibilitatea remorcării automobilului Defender cu restricție de greutate mare.