COPIII AU ACAPARAT SALONUL LANDROVER- JAGUAR – VOLVO DE LA CHIȘINĂU
Noutăți

Copiii au acaparat Salonul Land Rover – Jaguar – Volvo de la Chișinău.
Timp de o jumătate de zi Salonul de automobile Land Rover – Jaguar – Volvo al companiei DAAC Hermes de la Chișinău a fost lăsat absolut conștiincios și benevol, fără nici o restricție, în voia copiilor clienților, care au cumpărat aici cîndva automobile. Și copiii, cum s-ar spune, și-au dat frîu liber și s-au distrat pînă la epuizare.

 

Este de înțeles: unii și-au dorit să privească un spectacol, alții au putut picta, și  nu numai pe hîrtie, ba chiar decorațiunile pentru brad. Fiecare a avut posibilitatea să scrie o  scrisoare lui Moș Crăciun, să compună o imagine din puzzle-uri, să cînte și să danseze.  Estacada pentru prezentarea automobilelor s-a transformat  temporar într-o dană, pe care micii pescari și-au încercat norocul, pescuind cu undițe… căldărușe cu daruri pentru ei.

 

Micii gurmanzi au avut parte și de o masă cu dulciuri. Numeroasele prăjituri au fost foarte gustoase, au mărturisit părinții, care au savurat dulciurile împreună cu copii.
Principala bucurie a copiilor a fost sosirea și întîmpinarea solemnă a celui mai drag și așteptat oaspete –Moș Crăciun.  Cu el și o horă în jurul bradului este mai veselă, și cadourile sînt mai frumoase.

 

Rămîne de adăugat că sărbătoarea a avut succes, și acesta este , probabil, singura ocazie cînd țipetele și zgomotul copiilor bucurau și mîngîiau auzul adulților.

Conducătorul salonului auto Land Rover, Eduard Vacaric, și-a rezervat un minut pentru a relata că ei deja mai mulți ani la rînd organizează festivități pentru clienții copiilor:”Tradițional, de sărbătorile de Anul Nou noi pregătim surprize și cadouri speciale nu numai pentru cumpărătorii noștri potențiali și clienții vechi, ci și pentru copii. Și ei sînt membrii familiei noastre mari, și, bineînțeles, viitorii noștri clienți”, a precizat el.

 

Trebuie de adăugat că firma „Julius Meinl” ca și întotdeauna a fost alături de DAAC Hermes și a servit copiii și părinții lor cu o cafea deosebită preparată după diverse rețete și numeroase soiuri de ceai.