SANTA LAND ROVER MOLDOVA
Noutăți

Land Rover nu contenește să confirme, că emoțiile sunt cea mai importantă particularitate a omului. Băieții din reprezentanța Land Rover în Moldova au pregătit pentru copiii clienților salonului veritabile sărbători de Crăciun, cu daruri, bunătăți și cu un Santa Klaus adevărat.

d55846cc5c8cff6211b50fbf07aa0889

Sărbătoarea copiilor a durat tot weekend-ul (18-20 decembrie), de vineri până duminică. Express pentru acest eveniment, în salonul auto Land Rover de pe bd.Cantemir, 14 a fost deschisă cea mai veritabilă rezidență a lui Santa Klaus – în acest scop, la etajul 1 a fost rezervată o zonă specială. O căsuță de basm, în care era chiar și un șemineu de Crăciun, cu flacără vie!

JLR_Santa_Residence_Teaser_PostPR_01_12

 

Grație unei invitații speciale din Moldova, în ajun de An Nou la noi a venit, – mai exact, a sosit cu un SUV Land Rover, – un Santa Klaus veritabil. Cunoscut în toată lumea ca Santa Klauss, Joulupukki sau Moș Crăciun.

JLR_Santa_Residence_Teaser_PostPR_01_27

 

Însă copiii nu doresc să detalieze chițibușuri de genul cum îi este numele, ei așteaptă o sărbătoare, o adevărată magie de Anul Nou. Salonul auto Land Rover a știut să le satisfacă această dorință. În tot cazul, emoțiile au dominat și râsetele copiilor au răsunat în acea zi încontinuu. În tot acest răstimp, cât adulții conversau liniștit în zona de odihnă Land Rover la o cafea sau un ceai, pregătite cu drag de compania «Julius Meinl», copiii mișunau încântați în jurul lui Santa, făceau poze pe genunchii lui, îl trăgeau de barbă și se jucau cu Crăciunițele. Mai pe scurt, în acele zile de decembrie nu SUV-urile Land Rover, da Santa Klaus a avut de trecut un test-drive.

JLR_Santa_Residence_Teaser_PostPR_01_5

Entuziasm și o reacție puternică a trezit la copii posibilitatea de a lăsa o scrisoare cu doleanțe de revelion în cutia poștală fermecată, pe care scria DAAC. Santa Klaus a promis să ducă toate bilețelele în Laplandia lui. Deși și așa era clar, că toate dorințele copiilor se vor îndeplini de Crăciunul care vine, sau de cel următor. Desigur, pentru aceasta trebuie să depună efort părinții acestor copii. Și salonul auto Land Rover, care în semn de mulțumire clienților săi zilnic este gata să le ofere sărbători!