INOVARE ŞI TEHNOLOGII

Compania Land Rover a acordat prioritate dezvoltării unor tehnologii avansate pentru vehicule investind în proiecte de perspectivă legate de cercetare și inovare avansată.

SISTEM DE TRANSMISIE AUTOMAT CU 9 TREPTE

Cutia de viteze automată ZF9HP este una dintre primele sisteme cu 9 trepte instalate pe Range Rover Evoque. Sistemul inovator se diferenţiază cu un timp de răspuns foarte rapid și un program de schimb al vitezelor adaptiv. Cu o gamă largă de rapoarte de transmisie și eficiență înaltă, noua transmisie oferă un consum mai mic de combustibil, reducerea emisiilor de CO2, o dinamică mai bună și un confort mai bun.

SISTEMUL TERRAIN RESPONSE® 2

Terrain Response® permite de a conduce cu încredere atât pe șosea, cât și pe teren accidentat. Terrain Response® 2 are funcția de regulare automată în care foloseşte sistemul inteligent modern care analizează condițiile de conducere actuale și selectează automat regimul care e cel mai potrivit pentru acea porțiune de drum.

WADE SENSING™

Sistemul Wade Sensing™ folosește senzori în oglinzile exterioare pentru a informa conducătorului auto atunci când conduce prin apă, care este util mai ales în vizibilitate redusă și la condus pe timp de noapte. Indicațile vizuale și avertizarările emit sunete ca să alerteze conducătorul auto în cazul în care nivelul apei se ridică în jurul maşinii.

AFIȘAJ PROIECTAT CU LASER (HUD)

Tehnologia avansată cu laser, are menirea de a proiecta informația utilă pe parbriz pentru o vizualizare comodă.

INCONTROL

INCONTROL WI-FI

Hotspot Wi-Fi asigură acces la internet 3G de mare viteză pentru toți cei care se află în mașină.
AFLAŢI MAI MULTE

INCONTROL APPS

Sistemul vă permite să controlați telefonul utilizând ecranul tactil al mașinii.
AFLAŢI MAI MULTE