GARANȚIE

 

Obligațiunile de garanție Land Rover – este un set de servicii complexe care oferă deservire post-vânzare la cel mai înalt nivel. Compania Land Rover deține o rețea mare de centre de deservire tehnică amplasate în multe țări din lume. Lucrările de reparație pe care le prevede garanția pot fi efectuate de orice dealer autorizat.

SE APLICĂ URMĂTOARELE TIPURI DE GARANȚII

GARANȚIA LA PIESELE DE SCHIMB ȘI ECHIPAMENT SUPLIMENTAR

În afară de garanția pe automobil sunt prevăzute obligațiuni de garanție pentru echipamentele suplimentare și piesele de schimb Land Rover care au fost achiziționate la dealerul oficial. Garanția pentru piesele de schimb, care au fost cumpărate după expirarea perioadei de garanție, este valabilă pe o perioadă de 12 luni din momentul cumpărării sau până la expirarea perioadei de exploatare a produsului. Dacă echipament suplimentar este instalat de centrul tehnic sau de dealerul companiei Land Rover în decurs de 1 lună sau 1500 km parcurși (în dependență de ce este atins mai curând) după prima deservire tehnică, atunci obligațiunile de garanție se aplică conform acelorași condiții ca și garanția pe automobil. Reparația sau înlocuirea oricărei piese de schimb Land Rover pe motiv de defect la asamblare sau a materialului se efectuează gratis în orice centru tehnic al companiei sau la dealerul oficial. Costul lucrărilor nu se taxează, dar dacă lucrările de restabilire au fost efectuate într-un centru neautorizat, atunci compensarea cheltuielilor financiare nu este prevăzută.

GARANȚIA VEHICULULUI

Termen de valabilitate: 3 ani sau 100 000 km (în dependență de ce este atins mai curând). La apariția necesității reparației sau înlocuirii accesoriilor ca urmare a defectelor de producere sau a asamblării defectuoase, detaliile sunt înlocuite sau se repară gratis de către dealerul oficial Land Rover. Pentru anvelope se aplică garanția de la producător, dar aveți dreptul de a primi ajutor la centrul tehnic al companiei Land Rover. Detaliile care au fost instalate în procesul de reparație conform garanției sunt reparate sau înlocuite fără plată pe durata perioadei care nu depășește perioada inițială de garanție pentru autovehicul.

GARANȚIA PENTRU SUPRAFEȚELE VOPSITE

Termen de valabilitate: 3 ani (fără limită de kilometraj). Dacă vopseaua prezintă defecte de material sau de fabricație, reparațiile vor fi efectuate gratuit de către orice service autorizat.

GARANȚIA ÎMPOTRIVA COROZIUNII

Vehiculul dispune de o garanție împotriva coroziunii cu o perioadă de valabilitate de 6 ani de la cumpărarea vehiculului, indiferent de proprietar. Dacă o piesă a caroseriei vehiculului este perforată prin coroziune, panoul afectat este reparat sau înlocuit gratuit de orice service autorizat.

Garanția pentru vehicul, suprafețele vopsite, echipamentul suplimentar, contra coroziunii, piese de schimb este valabilă independent de transferul dreptului de proprietate asupra unității de transport. Pentru realizarea oricărei reparații prin garanție este nevoie de prezentarea automobilului în timp util la centrul tehnic Land Rover după depistarea defectului. Aceasta minimizează influența defectului asupra stării automobilului și simplifică lucrările de reparare. Dacă lucrările de reparație nu sunt îndeplinite la timp și în concordanță cu recomandările de interval ale companiei Land Rover, garanția elementelor corespunzătoare ale automobilului se anulează. Puteți primi informație detaliată la dealerul Dvs. care vă deservește. Răspunsuri la întrebările des adresate despre condițiile de garanție ale companiei Land Rover le puteți găsi în broșură.