LAND ROVER INCONTROL

Land Rover InControl Remote and
Secure Land Rover InControl Remote
and Secure face viața mai ușoară
atunci când este într-adevăr nevoie.

INCONTROL REMOTE

Vă permite să verificați starea vehiculului cu ajutorul unui smartphone.

INCONTROL SECURE

Urmărește locația vehiculului în caz de furt.

INCONTROL WI-FI

Asigură acces la internet 3G de mare viteză pentru toți cei care se află în mașină.

INCONTROL APPS

Sistemul vă permite să controlați telefonul utilizând ecranul tactil al mașinii.

PREZENTARE

Aplicaţia Land Rover InControl pentru smartphone vă pregătește pentru orice călătorie, verificând de la distanță nivelul combustibilului și rezerva de deplasare. Puteți găsi cu ușurință mașina într-o parcare aglomerată, să verificați dacă ușile sunt închise și dacă toate geamurile sunt închise. Veți avea posibilitatea de asemenea de a descărca istoria călatoriilor dumneavoastră, pentru a controla cheltuielile.
DESCARCĂ APLICAȚIA APPLE

Sistemul informează automat serviciile de urgență în cazul în care la vehiculul dumneavoastră au fost declanțate airbag-urile. Aceasta transmite informații cu privire la starea vehiculului și amplasarea acestuia către un call centru, unde operatorii vor încerca să vă contacteze. Dacă nu răspundeți la apel, experții din call centru vor contacta serviciile de urgență pentru a accelera sosirea lor. În cazul în care sunteți martorul unui incident sau Dvs. aveți nevoie de ajutor sau unul dintre pasageri, atunci puteți profita de asemenea de butonul de urgență.
PRIVEŞTE FILMULEȚUL

În caz de defecțiune o singură atingere a butonului de apel a asistenței rutiere optimizată Land Rover Assistance va activa un sistem prin satelit. Cu ajutorul acesteia sistemul In Control va transmite serviciilor de ajutor informații cu privire la localizarea exactă a Dvs. și starea mașinei, minimizând timpul de așteptare. Puteți contacta serviciul asistență rutieră optimizată Land Rover direct printr-o aplicație de smartphone sau la numărul de telefon 8 800 200 80 81.
PRIVEŞTE FILMULEȚUL

Cu ajutorul sistemului de urmărire Land Rover InControl Secure veți fi informat despre încercarea de furt a vehiculului Dvs., la fel va transmite datele de localizare a vehiculului la centrul de control al serviciului de protecție a partenerului nostru „Cezar satelit”, care va asigura recuperarea în cel mai scurt timp a vehiculului. Puteți lua legătura cu centrul de gestiune InControl Secure prin intermediul aplicației de pe smartphone-ul Dvs. sau la numărul de telefon

+74957855351

SISTEMUL LAND ROVER INCONTROL GHIDUL DE UTILIZARE

 

DESCARCĂ BROȘURA

LAND ROVER 

INCONTROL AL MEU

 

CONTINUĂ SPRE PORTALUL PENTRU CLIENȚI

ÎNTREBĂRI DES ADRESATE

CE ESTE SISTEMUL INCONTROL?

InControl este un grup de produse unite într-un sistem disponibil pentru utilizator atât în automobil, cât și la distanță datorită conexiunii GSM și tehnologiilor internet.

POT SĂ CUMPĂR SISTEMUL INCONTROL PENTRU AUTOMOBILUL MEU ACTUAL?

În prezent sistemul este disponibil sub forma unei opțiuni la comandarea automobilului deoarece aparatajul necesar poate fi instalat doar la uzină, însă noi lucrăm la acest aspect și cercetăm toate posibilitățile.

CUM POT CUMPĂRA SISTEMUL INCONTROL REMOTE ȘI SECURE?

Produsele InControl trebuie să fie selectate ca opțiuni la comandarea vehiculului Dvs. deoarece aparatajul necesar poate fi instalat doar la uzină.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ EU VÂND AUTOMOBILUL MEU CONECTAT LA SERVICIILE INCONTROL?

La vânzarea sau transmiterea drepturilor asupra automobilului către persoane terțe, dar și la folosirea schemelor de trade in aveți nevoie să informați serviciul ”Cezar Satelit” că Dvs. vindeți automobilul, după care trebuie să-l ștergeți din profilul Dvs. din sistemul InControl. Pentru aceasta intrați pe pagina My Land Rover InControl și apăsați „Ștergeți Automobilul” în conformitate cu acordul de utilizare a serviciului oferit. În cazul în care nu ați anunțat ”Cezar Satelit”, atunci ați putea primi în continuare facturi de plată pentru serviciile companiei.

LAND ROVER INCONTROL APPS

Aplicația mobilă Land Rover este
mult mai comodă și mai informativă!

CITEŞTE MAI MULT