PIESE DE SCHIMB

Compania Land Rover recomandă să utilizați numai piese de schimb, echipamente suplimentare şi accesorii originale pentru ca automobilul Dvs. să corespundă normelor de siguranță.

AVANTAJE

Scăderea riscului de defecțiune

Piesele sunt fabricate luând în considerație elementele specifice anumitui model de automobil și care nu necesită ajustare. Compania Land Rover nu poate estima calitatea și potrivirea detaliilor produse de terți producători. Folosirea pieselor neoriginale crește riscul apariției situaților de avarie în timpul deplasării.

Receptivitatea

Compania Land Rover are propriul depozit de piese de schimb și accesorii care lucrează cu program extins și fără zile de odihnă. Majoritatea pieselor des întrebate sunt întotdeauna disponibile, iar lista și cantitatea acestora este revizuită la modificarea cererilor. Datorită metodei de livrarea bine pusă la punct, piesele de schimb Land Rover sunt furnizate dealerilor în termeni restrânși.

AFLĂ DISPONIBILITATEA PIESELOR DE SCHIMB

Durabilitate

Toate piesele de schimb Land Rover sunt testate la rezistență contra temperaturilor joase și înalte, coroziunii, loviturilor și deschiderii pernelor de aer.

Siguranță

Piesele de schimb originale pentru Land Rover sunt livrate în cutie de firmă, care este un nivel de protecție împotriva produselor contrafăcute și garantează siguranța la transportare.