NOUL RANGE ROVER SPORT

INOVATII IN PREMIERA

Noul Range Rover Sport conduce prin exemplu. De la performantele rutiere sportive si capabilitatile arhicunoscute in teren accidentat, o gama de tehnologii incitante si inovatoare fac din Range Rover Sport simbolul luxului sportiv.

TEHNOLOGIE CARE PUNE IN EVIDENTA DESIGNUL

Un design centrat pe rafinament, cu geamuri perfect integrate si o precizie ridicata. Tehnologiile care pun in evidenta designul imbunatatesc liniile simplificate si performantele aerodinamice ale noului Range Rover Sport, cu ornament ascuns al centurii caroseriei si plafon sudat cu laser, pentru a crea un aspect modern si neintrerupt.

REDUCERE ACTIVA A ZGOMOTULUI

REDUCERE ACTIVA A ZGOMOTULUI

Reducerea activa a zgomotului de noua generatie filtreaza zgomotul nedorit si va permite sa va concentrati pe bucuria de a conduce. Microfoanele din interiorul fiecarui pasaj de roata detecteaza zgomotul. Procesoarele digitale calculeaza sunetul necesar pentru a elimina aceste frecvente nedorite, cu ajutorul difuzoarelor din interior si din tetiere.

SISTEM AUDIO MERIDIAN SIGNATURE

Calitate excelenta a sunetului. Puternicul sistem audio Meridian Signature ofera redare de inalta fidelitate a muzicii, cu pana la 29 de difuzoare, un subwoofer si o putere de amplificare de 1.430 W – pentru a crea o incinta acustica asa cum v-ati imaginat si una dintre cele mai rafinate experiente auto pentru patru pasageri la bordul unui vehicul.

PURIFICARE AER DIN HABITACLU

Calitatea aerului din interior este imbunatatita cu sistemul de purificare a aerului din habitaclu Pro. Filtrarea PM2,5 si tehnologia nanoe™ X reduc semnificativ mirosurile, bacteriile si alergenii, inclusiv virusul SARS-CoV-2*, in timp ce sistemul de gestionare a CO2 imbunatateste bunastarea si vigilenta tuturor ocupantilor, prin monitorizarea si controlul nivelului de CO 2. Puteti activa sistemul de la distanta, pentru a pregati habitaclul inainte de o calatorie.

DIRECTIE INTEGRALA

VITEZA MAI MARE

VITEZA MAI MARE

Datorita sistemului de directie integrala, rotile din spate se bracheaza pana la 7,3 grade, sporind stabilitatea noului Range Rover Sport la viteze mai mari, prin intoarcerea acestora in aceeasi directie cu rotile din fata.

FARURI DIGITALE CU LED

Farurile digitale cu LED si lumini de zi signature ofera o vizibilitate excelenta pe timp de noapte, cu o raza de actiune de pana la 500 m. Fiecare far dispune de 1,3 milioane de microoglinzi digitale, care adapteaza fasciculul pentru a masca pana la 16 obiecte, optimizand iluminarea si minimizand riscul orbirii celorlalti participanti la trafic.

EXPLORATI

CARACTERISTICI

CARACTERISTICI

Sportivitate prin excelenta.
MODELE RANGE ROVER SPORT

MODELE RANGE ROVER SPORT

Explorati intreaga gama de modele.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati datele si valorile.

*Studiu Texcell, 2020, efectuat pentru si cu un rezultat furnizat de Panasonic.