NOUL RANGE ROVER SV

NOUL RANGE ROVER SV

O INTERPRETARE RAFINATA A LUXULUI SI PERSONALIZARII RANGE ROVER
ACCESATI GALERIA

Range Rover SV ofera mai multe optiuni,
calitate de fabricatie imbunatatita si materiale
luxoase, pentru cei care doresc o
personalizare suplimentara. Este un lux care se vede si
se simte.

NOUL RANGE ROVER SV

Rafinat. Luxos. Exclusiv. Cel mai rafinat Range Rover creat vreodata.

LUX RANGE ROVER

Admirati exteriorul remarcabil, cu grila si bara fata specifice si inscriptia Range Rover in 2 culori. Luati loc pe scaunele cu tapiterie din piele semi-anilina. Atingeti comenzile ceramice de culoare alb lucios. Va veti simti mereu special la bord.

PERSONALIZARE SV

Crearea unui model Range Rover SV este o experienta in sine. Materialele specifice SV includ ornamente ceramice alb lucios, cu model din mozaic stantat sau ornamentele contrastante din lemn Natural Dark Linear Weng, cu insertii metalice.

CONECTIVITATE PERFECTA

Prin conectarea usoara si intuitiva la smartphone, Pivi Pro este util atat soferului, cat si pasagerilor. 2 ecrane tactile de 13,1”, specifice modelelor SV, asigura pasagerilor din spate toate informatiile si distractia de care au nevoie.

SV SIGNATURE SUITE

Cele 4 locuri specifice versiunii SV Signature Suite asigura cea mai placuta experienta pentru pasageri la bordul modelelor cu ampatament lung si imbina comoditatea fara egal cu confortul ridicat.

ARMONIE PERFECTA

Tapitata in piele Windsor sau stofa UltrafabricTM*, consola spate de mari dimensiuni dispune de ornament din lemn si iluminare ambientala integrata. Controlerul de tip tableta din spate permite pasagerilor de pe bancheta sa controleze sistemele multimedia si de confort.

CONFORTUL ESTE EXTRAORDINAR

SV Signature Suite ofera confort specific Range Rover la superlativ. Suporturile pentru pahare si capacul iluminat al frigiderului din consola centrala sunt actionate electric cu ajutorul controlerului de tip tableta din spate. Paharele din cristal Dartington specifice SV confera o nota suplimentara de rafinament.

INTERIOR FUNCTIONAL

Cu suport sculptat pentru brat si iluminare specifica, masuta rabatabila este actionata electric cu ajutorul controlerului de tip tableta din spate. Sub aceasta se regaseste un spatiu utilizat in mod inteligent, cu zone de depozitare integrate si securizate in consola centrala.

SV INTREPID

Dinamic. Discret.

ORNAMENTE SI DETALII

Detaliile interiorului acestui model includ finisaje si ornamente din lemn specifice si comenzi ceramice negru satinat. Placarile metalice antracit si ornamentele exterioare Graphite Atlas sporesc atractivitatea modelului.

PERSONALIZARE SUPLIMENTARA

Latura dinamica a modelului SV Intrepid poate fi accentuata suplimentar cu plafon negru contrastant, etrieri de frana rosii si jante de 23” tip 1077 negru satinat, cu insertii Narvik Black si finisaj lacuit, inchis la culoare.

STOFA

Modelul SV Intrepid dispune de tapiterie din stofa sustenabila UltrafabricsTM. Materialul, moale, suplu si rezistent se remarca print-un finisaj dreptunghiular specific, perforat.

SV SERENITY

Lux pur, cu accente subtile, care subliniaza exclusivitatea modelului.

ORNAMENTE SI DETALII

Fiecare detaliu al modelului SV Serenity este axat pe lux. Ornamentele exterioare de culoare Corinthian Bronze, alaturi de interiorul specific in 2 culori, accentueaza latura luxoasa impresionanta a acestui model.

PERSONALIZARE SUPLIMENTARA

Tema de design exterior a modelului SV Serenity poate fi personalizata suplimentar cu plafon contrastant Corinthian Bronze si jante de 23” tip 1077, gri inchis lucios cu insertii Corinthian Bronze satinat, disponibile optional.

INSERTII DIN MOZAIC

O gama de finisaje si ornamente din lemn noi, cu insertii metalice si model din mozaic demonstreaza o atentie deosebita acordata detaliilor. Broderia de tip mozaic a scaunelor completeaza interiorul.

MOTORIZARI NOUL RANGE ROVER SV

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA (PHEV)

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA (PHEV)

Range Rover SV este disponibil cu o motorizare hibrida cu conectare la priza noua, cu autonomie sporita**. Motorul Ingenium cu 6 cilindri, de 3,0 litri, pe benzina si motorul electric de 105 kW dezvolta impreuna o putere de 510 CP.

EXPLORATI

VEHICULE SPECIALE

VEHICULE SPECIALE

Vehicule Land Rover speciale.
NOUL RANGE ROVER

NOUL RANGE ROVER

Vedeti intreaga gama de modele Range Rover.

*In functie de culoare.
*
*Disponibil din ianuarie 2022.