OPȚIUNI ȘI ACCESORII

EXTERIOR PERSONALIZAȚI EXTERIORUL Personalizati-va vehiculul cu ajutorul detaliilor. Un plafon in culoare contrastanta va da un plus de eleganta culorii caroseriei. Adaugati jantele din
aliaj usor favorite, cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 20 inch si faruri cu Xenon adaptive, care dau o nota de eleganta.

 

DESCARCĂ BROȘURA

INTERIOR

INTERIOR FLEXIBIL

Interiorul poate fi adaptat cu usurinta si poate fi configurat cu 5 + 2 locuri. Atat scaunul soferului, cat si cel al pasagerului dispun de aceleasi functii, inclusiv reglare pe 10 directii si memorie. Randul 2 de scaune culisant si reglabil in inclinare asigura flexibilitate portbagajului si spatiului pentru picioare.

MATERIALE RAFINATE, PENTRU CONFORT

Habitaclul spatios are un design atragator, pentru confortul soferului si pasagerilor. Suprafetele sunt finisate cu materiale de inalta calitate, cum ar fi piele cu cusatura dubla, dar sunt, in acelasi timp, robuste si practice. Combinatiile de culori elegante si moderne, cum ar fi ornamentele interioare Glacier, atrag imediat toate privirile.

TEMPERATURĂ ADAPTABILĂ

Daca locuiti in zone in care este foarte cald sau foarte frig, controlul climatizarii este esential. Fantele de ventilatie superioare din spate asigura confortul pasagerilor, iar temperatura poate fi setata pentru diferite zone ale vehiculului. De asemenea, puteti opta pentru racire suplimentara pentru randul 3 de scaune.

SISTEM INFORMATIV ȘI DE DIVERTISMENT

SISTEM AUDIO DE ÎNALTĂ CALITATE

Sistemul audio Meridian™, disponibil optional, este foarte performant si se remarca prin calitatea deosebita a auditiei de la toate sursele – radio, CD, iPod sau USB. Acesta dispune de 17 difuzoare, inclusiv un subwoofer, pentru a asigura un efect surround integral. (Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd.)

RELAXARE ÎN SPATE

Sistemul optional Divertisment pentru Scaunele din Spate (Rear Seat Entertainment System) are grija de buna-dispozitie a pasagerilor din spate. Ecranele de 8 inch sunt incadrate in tetiere si sunt prevazute fiecare cu o pereche de casti wireless WhiteFire®, o mufa USB in al doilea rand de scaune si o telecomanda dedicata, astfel incat pasagerii se pot bucura de confortul de acasa, avand la dispozitie o paleta diversa de filme, TV, muzica sau jocuri. * pentru informație mai detaliată despre disponibilitatea opțiunii adresați-vă, vă rugăm, la dealer-ul oficial Land Rover.

OPȚIUNI PORT USB

Optional, noul Discovery Sport dispune de porturi de incarcare USB pentru sofer si toti pasagerii, chiar si pentru cei de pe randul 3 de scaune. Acest lucru permite incarcarea consolelor de jocuri, laptopurilor, tabletelor si smartphone-urilor din vehicul, pentru un plus de utilitate.

PACHET DE OPȚIUNI

Pachetul Black Design este disponibil
pentru toate culorile exterioare
si include plafon contrastant,
grila de radiator, prize de aer
laterale si capace oglinzi de culoare
Narvik Black, cu emblema Discovery
pe capota motorului, emblema hayon de
culoare neagra si jante din aliaj
usor de 19 sau 20 inch, de culoare
Gloss Black.

 

CONFIGURATOR

ACCESORII

FINISAJUL SALONULUI

Odată cu cumpărare în orice timp puteți să completați automobilul Dvs. cu accesorii de firmă Land Rover, de la scaune pentru copii și huse de protecție până la divertisment și îmbunătățiri tehnice.

FINISAJUL CAROSERIEI

Detalii vii care atrag privirile tuturor către automobilul Dvs pot, de asemenea, să-l protejeze și să-i sporească capacitățile în condiții off-road.natatiri pentru deplasarea in teren accidentat.

REMORCAREA ȘI TRANSPORTAREA

Montarea șinelor de acoperiș face posibilă instalarea unui container special pentru echipament sportiv, precum și accesorii pentru remorcarea Land Rover.

JANTE ȘI ACCESORII

Faceți aspectul Land Rover-ului Dvs. cu adevărat unic: adăugați jante din aliaj, precum și accesorii stilate de firmă.