OPȚIUNI ȘI ACCESORII

EXTERIOR

UN EFECT CHIAR ȘI MAI PUTERNIC

Personalizati aspectul unui Range Rover Evoque. Scoateti in evidenta plafonul, cu o gama de culori care completeaza sau contrasteaza cu nuanta caroseriei. Optati pentru jante din aliaj usor argintii sau negre, de diferite marimi si tipuri si sporiti eleganta cu un spoiler spate aerodinamic.

 

CONFIGURATOR

INTERIOR

SENZAȚIE DE SPAȚIU ȘI LUMINOZITATE

Plafonul complet panoramic permite patrunderea luminii in habitaclu si permite tuturor pasagerilor sa se bucure de atmosfera inconjuratoare.

CONFORT ÎN ORICE ANOTIMP

Selectati scaunele climatizate, pentru a beneficia de confort in conditii de temperaturi extreme, cu sistem de racire pentru vreme calda si de incalzire pentru diminetile reci.

FINISAJ RAFINAT

Imbunatatiti aspectul suprafetelor interioare, cu ornamente din aluminiu sau lemn Macassar, Dark Grey Oak sau Gloss Black Strata

PACHET DE OPȚIUNI

PERSONALIZAȚI-VĂ VEHICULUL

Pentru un vehicul si mai aparte, selectati cele mai potrivite pachete optionale. Pachetul Black Design confera personalitate aspectului exterior, pachetul Dynamic Plus dispune de 4 variante sportive pentru interior, iar pachetul Cold Climate incalzeste parbrizul, spalatoarele de parbriz si volanul, pentru confort si comoditate pe timp de iarna.

 

DESCARCĂ BROȘURA

MULTIMEDIA

SISTEM MULTIMEDIA SPATE

Pasagerii din spate se pot relaxa uitandu-se la televizor sau la un DVD, cu ajutorul celor 2 ecrane LCD montate in scaune, castilor wireless si telecomenzii pentru ecranul tactil.

MULTIMEDIA

Ecranul tactil de 8 in., cu posibilitate de afisare a doua tipuri de informatii si sistem de securitate incorporat, permite soferului sa utilizeze sistemul de navigatie prin satelit in timp ce pasagerii se uita la televizor.

SUNET DE ÎNALTĂ FIDELITATE

Pentru o calitate excelenta a auditiei, cele 3 optiuni pentru sistemul audio includ sistem Meridian™ cu 17 difuzoare si subwoofer, pentru un sunet surround de cea mai buna calitate (Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd).

CONFORT ȘI COMODITATE

TEHNOLOGII BINE GÂNDITE

Optiunile pentru condus pe timp de iarna si pe vreme nefavorabila includ Wade Sensing™, care utilizeaza senzori in oglinzile exterioare pentru a avertiza cu privire la adancimea vadului, o oglinda retrovizoare interioara heliomata, care reduce orbirea provocata de farurile vehiculelor din spate si climatizare temporizata, care permite reglarea in prealabil a temperaturii in habitaclu.

 

DESCARCĂ BROȘURA

TEHNOLOGIE

VIZIBILITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

 

Datorită celor 5 camere digitale ale sistemului de vizualizare de jur împrejur pe ecranul tactil este afișată imaginea aproape panoramică la 360 de grade din jurul automobilului. Manevrarea în spațiu limitat și mișcarea cu spatele acum e mai simplă.

SIGURANȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ PE DRUMURI AGLOMERATE

 

Monitorizarea unghiului mort, cu detectare apropiere vehicul, va avertizeaza daca un vehicul intra in unghiul mort sau daca se apropie rapid din spate.

DEBLOCARE LA DISTANȚĂ

 

O singură atingere de mânerul ușii și automobilul automat recunoaște cheia dvs. care deblochează alarma și descuie ușile.

ACCESORII

ACCESORII PENTRU SALON

Toate accesoriile certificate Land Rover pot fi comandate în orice moment: de la praguri cu iluminare și covorașe din clasa premium, până la perfecționări tehnice și sisteme de divertisment.

ACCESORII PENTRU FINISAJUL CAROSERIEI

Imbunatatiti aspectul vehiculului cu detalii atragatoare, adaugati scuturi de protectie si imbunatatiri pentru deplasarea in teren accidentat.

TRANSPORTAREA ȘI REMORCAREA

Cu ajutorul unui kit de bare de amarare pe plafon puteti transporta echipament sportiv specializat, iar cu ajutorul accesoriilor puteti utiliza capacitatea de tractare a unui Land Rover.

JANTE ȘI ACCESORII

Personalizati aspectul unui Land Rover cu jante din aliaj usor si imbunatatiti-le cu accesorii elegante, de marca.
ALEGEȚI ACCESORII