Derulați în jos pentru a continua

ACESTE VERSIUNI SPECIALE REPREZINTĂ ÎNTRUCHIPAREA SPIRITULUI

NOSTRU BRITANIC

 

 

Gerry McGovern

Director Design și Creație Land Rover Land Rover

CARACETRISTICI

DESIGN UNIC

Range Rover Evoque de versiune specială London este la fel de unic ca și sectorul în cinstea căruia a fost numit. Individualitatea automobilului este oferită inclusiv de praguri laterale, decorate cu o gravură sub formă de legendară „zebră” de pe strada Abbey Road – simbolul unei etape importante în istoria muzicii britanice.

URMA ISTORIEI

Gravura decorativă de pe breloc sub forma de legendară „zebră” de pe strada Abbey Road amintește despre spiritul de creativitate și individualism, fiind o trăsătură distinctivă a automobilului dat.

ADĂUGAȚI DETALII STILATE

Padelele anodizate de culoare roșie pentru schimbarea vitezelor este încă un detaliu stilat al finisajului modern de înaltă calitate al habitaclului.

DETALII EXPRESIVE

Modelul este decorat cu inserție roșie luxoasă pe schimbătorul de viteze care se potrivește armonios cu padelele de schimbarea vitezelor din spatele volanului. Ediția specială London al Range Rover Evoque este creat pentru a se evidenția în orice împrejurime.

CARACETRISTICI

ROȘU, ALB ȘI ALBASTRU

Reprezentare grafică unică a imaginii drapelului britanic pe spoiler de culoare Fuji White servește drept semn distinctiv a modelului Range Rover Evoque British Colour.

DETALII DE FINISAJ UNICE

Elementele anodate de culoare roșie pe schimbătoarele de viteze sunt un diferențiator expresiv specific pentru această serie.

SALUTUL BRITANIC

Drapelul britanic de culori roșu și albastru pe covorașe și pe praguri laterale cromate vă salută în timpul ce intrați în automobilulu Dvs.

JANTE DIN ALIAJ

Jante unicale de 20 de țoli de culoarea Fuji White, care sunt instalate doar pe automobilele din seria specială Range Rover Evoque British atrag atenție asupra automobilului.

CARACETRISTICI

ATENȚIE LA DETALII

Pe inserții este gravat steagul britanic, pe covorașe aceeași imagine în culoare albă.

CONTURURI EXPRESIVE

Imaginile grafice de pe caroserie în culori contrastante accentuează liniile caracteristice ale automobilului.

DETALII DE FINISAJ UNICE

Elemente de culoare roșie anodate de pe schimbătoarele de viteze sunt un diferențiator expresiv specifice acestei serii.

STILUL BRITANIEI

Roțile de culoare Fuji White cu imaginea steagului britanic accentuează spoilerul din spate și oglinzile exterioare laterale în culoarea Santorini Black.

PREZENTARE MOTOARE

Motor Accelerație 0–100 km/h  în secunde Viteză maximă(km/h) Cuplu N∙m Urban l/100 km Extra urban l/100 km Combinat l/100 km Emisii CO2 g/km
TURBO DIESEL TD4* 9,6 182 400 7,9 5,4 6,3 167
TURBO DIESEL SD4 8,5 195 420 7,9 5,4 6,3 167
BENZINĂ Si4 7,6 217 340 11,5 6,5 8,3 193

 

*Acest tip de motor nu este disponibil pentru versiunea specială London.