OPȚIUNI ȘI ACCESORII

EXTERIOR EXPRIMAȚI PROPRIUL STIL

Faceți propriul Range Rover Sport mai unic. Prin intermediul uneia din trei culori contrastante creați o linie «plutitoate» a acoperișului mult mai expresivă. Datorită acoperișului panoramic de dimensiune maximă, realizat din sticlă tonată, salonul automobilului Dvs. va fi plin de lumină și spațiu. Tonarea sticlelor permite crearea unui sentiment de intimitate, precum și menținerea unei temperaturi optime în salonul automobilului.

CONFIGURATOR

INTERIOR

DEPLASARE CU PLĂCERE

Scaunele din piele Oxford cu reglaj electric de 18 parametri sunt completate cu funcție de memorare a setărilor și 5 programe de masaj pentru un confort maxim pentru șofer și pasageri.

COMODITĂȚI PENTRU CLIMĂ RECE

Conducerea pe timp rece și în condiții climatice severe devine mai confortabilă datorită volanului cu finisaj de piele și încălzitor.

CLIMATE CONTROL PERSONAL

Cele patru zone ale sistemului de control al climatului sunt manevrate prin intermediul unor console separate de lângă șofer, pasagerul scaunului din față și pasagerilor de pe scaunele din spate.

CONFORT ÎN ORICE CONDIȚII

Alegeți scaune cu încălzitor și ventilație pentru a vă simți confortabil în orice anotimp al anului: o răcoare plăcută pe timp călduros și o căldură confortabilă în dimineața geroasă.

TEHNOLOGII

PĂRĂSIREA BENZII DE DEPLASARE ȘI AVERTIZARE DESPRE DEPĂȘIREA VITEZEI

Sistemul de avertizare despre părăsirea benzii de deplasare informează șoferul prin vibrații a volanului în cazul în care automobilul trece pe altă bandă fără activarea semnalului de virare.

PRIVIRE DE ANSAMBLU DIN TOATE PĂRȚILE

Sistem de camere Surround cu ajutorul a 5 camere digitale, amplasate pe perimetrul mașinii, oferă o privire de ansamblu de aproximativ 360 de grade, transmițînd imagini pe ecranul tactil al mașinii.

TOTUL ESTE MAI UȘOR CU APLICAȚIILE NOASTRE PENTRU SMARTPHONE

Aplicația pentru smartphone-uri InControl™ Remote vă permite să controlați de la distanță nivelul combustibilului din rezervor, să găsiți automobilul Dvs pe o parcare aglomerată, să verificați dacă sunt închise ușile și ferestrele automobilului sau să utilizați oportunitatea de a apela serviciul stărilor de urgență.

ACUM PARCAREA ESTE SIMPLĂ

Funcțiile de parcare paralelă, check-in și check-out fac parcarea în spații restrânse mai ușoară decât a fost vreodată, începînd de la alegerea locului și finisînd cu manevra.

SECURITATE

AUTOMOBILUL DVS NICIODATĂ NU SE VA PIERDE

Sistemul de securitate Land Rover inControl™ Secure vă anunță în cazul tentativei de furt a automobilului, va expedia informații exacte despre locația automobilului Dvs în centrul de deservire Land Rover, pentru ca automobilul să se întoarcă la Dvs cât mai curând posibil.

DEBLOCARE LA DISTANȚĂ

Sistemul inteligent de acces la distanță fără cheie Keyless Entry vă permite doar să deschideți ușa și să urcați în automobil. Nu mai aveți nevoie să scoateți cheia din buzunar sau geantă.

AMORTIZOARELE UȘILOR

Închiderea ușilor fără trântire. Amortizoarele ușilor oferă o închidere moale și vă lipsesc de sunete de prisos.

PERMITE VIZUALIZARE MAI LARGĂ

Sistemul de control a zonelor „oarbe” și funcția de avertizare a vehiculelor ce se apropie informează șoferul despre deplasarea rapidă a automobilului în partea din spate a acestuia sau în cazul când un alt automobil se găsește în zona „oarbă”.

ACCESORII

ACCESORII PENTRU SALON

Pentru a crea un adevărat Range Rover al Dvs, puteți în orice moment comanda accesoriile certificate Land Rover – de la covorașe de clasa premium până la plăci personalizate pe praguri laterale.

JANTE ȘI ACCESORII

Oferiți Land Rover-ului Dvs o individualitate unică și irepetabilă datorită jantelor din aliaj, care sunt propuse într-o varietate largă de dimensiuni, variante de finisaj și design. Făceți-le mult mai eficiente cu capacele pentru supape de anvelope.

TRANSPORTARE ȘI REMORCARE

Alegeți accesorii specializate pentru transportare în cadrul cărora sunt grile portbagaj, care vor transforma automobilul Dvs. în stilul Dvs. de viață. Optimizați posibilitățile de remorcare prin intermediul echipamentelor certificate Land Rover

ACCESORII PENTRU FINISAJUL CAROSERIEI

Faceți forma automobilului Dvs mult mai spectaculosă prin intermediul diferitor accesorii: de la trepte laterale și plăci laterale protectoare până la părți protectoare a salonului de jos și din față de oțel.
ALEGEȚI ACCESORII