pick-up and delivery

Deservirea vehiculului nu a fost niciodată mai ușoară!

avantaj și comoditate

Serviciul gratuit de la Land Rover Moldova elimină stresul și grijile din întreținerea regulată, cu confortul și încrederea pe care o oferă o atenție de primă clasă. Specialiștii Land Rover Moldova vor ridica vehiculul Dvs de acasă sau de la birou, îl vor repară și apoi îl vor returna înapoi în stare de top. Profitați de acest serviciu exclusiv sunând la +373 22 023333

piese originale

Pentru a vă asigura cu un serviciu de calitate de top stabilim trei principii de bază a lucrului - comoditatea clientului, calitatea și fiabilitatea. Service-ul autorizat Land Rover Moldova angajează tehnicieni cu înaltă calificare și experiență iar piesele folosite în timpul lucrărilor sunt originale și asigură garanția calității.

Serviciul combină atenția ridicată la detalii cu confortul întreținerii

serviciu gratuit

Acest serviciu este disponibil oricărui proprietar Land Rover, atâta timp cât locația de colectare și/sau returnare se află pe o rază de 15 de km de reprezentanța noastră. Restricțiile se aplică. Acest serviciu este gratuit dacă Land Rover-ul dumneavoastră este întreținut de Land Rover Moldova. Acest serviciu trebuie rezervat în prealabil și nu este disponibil pentru serviciul în aceeași zi sau în ziua următoare. Vă rugăm să ne sunați pentru detalii.