EXPLORATI
DEFENDER 130

EXPLORATI<br>
DEFENDER 130
Defender L663 130 23.5MY
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA

DESIGN PERSONALIZAT

Capota inaltata, grila sculptata si detalii rafinate. Suprafetele simplificate subliniaza aspectul fin si modern al modelului Defender.

FOARTE SPATIOS

Cele 3 randuri de locuri ofera spatiu pentru pana la 8 adulti si loc suficient pentru bagaje. Rabatati scaunele de pe randurile 2 si 3, pentru a a mari portbagajul cu 1.232 litri* si respectiv 2.516 litri*.

CONFORT PRIN CAPABILITATI

COMPORTAMENT RUTIER RAFINAT

Prin adaptarea la suprafata de deplasare si aderenta disponibila, suspensia pneumatica si adaptiva dinamic a modelului Defender 130 lucreaza continuu pentru a maximiza confortul si placerea de a conduce.

DEFENDER 130 OUTBOUND

Un design si mai pragmatic si spatiu de incarcare potrivit pentru aventurile impreuna cu cei dragi.

ASERTIV

Pe langa husa rotii de rezerva in culoarea caroseriei, Defender 130 Outbound include o copertina portbagaj specifica si care protejeaza spatiul de incarcare.

DURABILITATE MAXIMIZATA

TESTAT IN CONDITII EXTREME

Defender a fost proiectat si testat in cele mai dificle conditii, cu peste 73.000 de probe ce au insumat 3,9 milioane de kilometri, de la dunele de nisip Big Red din Dubai, la potecile din desertul Moab, in Nevada si pana la Cercul Polar de Nord.

TEHNOLOGIE DE VARF

SISTEM PIVI PRO DE NOUA GENERATIE

Pastrati legatura, cu ajutorul performantului sistem multimedia Pivi Pro1, cu ecran tactil central de 11,4 inch, ce asigura un control intuitiv.

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de sisteme care asigura un condus si o parcare mai usoare. Puteti accesa modul de asistenta pentru sofer direct, de pe volanul actualizat.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ASISTENTA SOFER
CALITATE EXCELENTA A AUDITIEI

CALITATE EXCELENTA A AUDITIEI

Profitati de o calitate excelenta a auditiei, cu sistemul audio surround MeridianTM de 700 W, cu sunete inalte clare si sunete joase patrunzatoare.
CONECTIVITATE PERFECTA

CONECTIVITATE PERFECTA

Accesati Amazon Alexa si Spotify cu ajutorul pachetului Online3, ce include actualizari software prin Wi-Fi (SOTA) si permite vehiculului sa fie la zi.
OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

Daca toate cele 3 randuri de locuri sunt ocupate, imaginea video live transmisa de oglinda retrovizoare interioara Clearsight se asigura ca beneficiati intotdeauna de o vizibilitate perfecta.4
CLIMATIZARE PE 4 ZONE

CLIMATIZARE PE 4 ZONE

Set the temperature and intensity of setati intensitatea fluxului de aer in functie de preferintele personale, cu ajutorul comenzilor independente pentru toate cele 3 randuri de locuri.

PERFORMANTE DE VARF

DEFENDER 130 V8

Putere fara compromis. Motorul V8 supraalimentat, de 500 CP, este cel mai puternic si performant disponibil pentru Defender 130, asigurand o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 5,7 secunde (de la 0 la 60 mph in 5,4 secunde), iar sistemul Terrain Response specific, cu program dinamic, ofera o agilitate extraordinara.
CONFIGURATOR

SPECIFICATII

NUMAR DE LOCURI (MAXIM)

8

Cu 3 randuri de locuri fixe.

VOLUM PORTBAGAJ*

2,516 LITRI

Simularea umplerii portbagajului cu lichid.

0-100 KM/H

5,4 SECUNDE

0-100 km/h in 5,7 secunde.

GARDA LA SOL

290 MM

Garda la sol maxima in off-road.

PERSONALIZARE TOTALA

POSIBILITATI NELIMITATE.

De la optiunile pentru exterior la pachetele de accesorii preconfigurate, echipati modelul Defender 130 in functie de stilul dumneavoastra de viata.

EXPLORATI

MODELE SI SPECIFICATII

MODELE SI SPECIFICATII

Explorati intreaga gama de modele si specificatii.
PREZENTARE DEFENDER 90

PREZENTARE DEFENDER 90

Defender in forma sa cea mai pura.
PREZENTARE DEFENDER 110

PREZENTARE DEFENDER 110

Faceti-va bagajele si porniti in calatorie.
PREZENTARE DEFENDER 130

PREZENTARE DEFENDER 130

Spatiu pentru o aventura extraordinara alaturi de cei dragi.

*Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid.

Daca este echipat cu jante de 20 inch, viteza maxima este de 191 km/h (119 mph).

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dumneavoastra Land Rover, abonamentul pentru navigatia online trebuie reinnoit.
2Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile.
3Se aplica politica utilizarii rezonabile. Abonament standard pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dumneavostra Land Rover.
4Echipament disponibil in functie de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.