PIESE ORIGINALE

PRIN IMBINAREA METODELOR TRADITIONALE CU TEHNOLOGIA MODERNA CREAM PIESE ORIGINALE AUTENTICE.

PIESE ORIGINALE

Oferim piese pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga si dorim sa oferim cel mai ridicat nivel al serviciilor si piese originale de calitate clientilor care detin modele ce nu se mai fabrica de cel putin 10 ani. Toate piesele sunt fabricate conform specificatiilor exacte Land Rover, de catre furnizorii originali, daca este posibil, conform schitelor originale Land Rover si cu scule care asigura autenticitatea acestora.

AUTENTICITATE

Piesele originale pentru vehicule clasice nu reprezinta doar reproduceri. Acestea sunt recreari exacte ale pieselor originale, proiectate la cele mai mici tolerante de catre artizani pasionati de modelele clasice Land Rover. Pasiunea pentru masini si mostenirea acestora asigura precizie, autenticitate si o valoare unica fiecarei piese componente.
Pentru informatii suplimentare Sunati-ne la numarul +44 (0)203 601 1255 Sau trimiteti-ne un e-mail la info@classic.landrover.co.uk

LAND ROVER CLASSIC

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
AUTOMOBILE AUTENTICE

AUTOMOBILE AUTENTICE

Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
SERVICII PENTRU CLIENTI

SERVICII PENTRU CLIENTI

Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
EXPERIENTE CLASICE

EXPERIENTE CLASICE

Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.