RANGE ROVER REBORN

SIMBOLUL ANILOR 70 SE INTOARCE

NASCUT IN 1970. RENASCUT IN 2017.

In 1970, lansarea modelului Range Rover a schimbat totul. Niciodata pana atunci luxul unei limuzine de clasa mare nu fusese asociat cu asemenea capabilitati in off-road, dand nastere unui model foarte apreciat la nivel international, un adevarat fenomen in lumea automobilistica. Dupa aproape 50 de ani, Land Rover Classic restaureaza modele Land Rover cu 2 usi la specificatiile de fabrica, pentru ca generatiile viitoare de colectionari si entuziasti sa le poata achizitiona direct de la Land Rover.

Range Rover Reborn subliniaza atentia pe care o acordam gamei de modele clasice si este o ocazie rara pentru clienti sa detina un simbol al industriei auto valoros si foarte cautat.

Tim Hannig
Director, Jaguar Land Rover Classic

EVOLUTIA UNUI SIMBOL

Range Rover seria I este un deschizator de drumuri in industria auto, care a schimbat totul. Un SUV special, care nu doar ca a rezistat testului timpului, ci a evoluat la statutul de simbol mondial in privinta puterii, rafinamentului, capabilitatii si luxului. Un Range Rover Reborn a incheiat acest cerc. Un omagiu adus Range Rover la implinirea a 48 de ani si o revenire la origini. Sa ne oprim, asadar, pentru a sarbatori evolutia incredibila a prestigiosului Range Rover pe parcursul a aproape 50 de ani.
URMARITI VIDEOCLIPUL

SCRIETI ISTORIA ALATURI DE LAND ROVER

Daca doriti sa aflati mai multe despre Range Rover Reborn, trimiteti un e-mail echipei la classic@jaguarlandrover.com sau apelati-ne la numarul
+44 (0)20 3601 1255, iar echipa noastra va va raspunde cu placere la intrebari.