RANGE ROVER SPORT SATIN EDITION


Din 93.000 Euro
Performante electrificate de varf, proiectat pentru a face fata oricarei provocari. Motorizarea electrica hibrida ofera eficienta optimizata si autonomie extinsa in modul electric (EV).

O GAMĂ DE MODELE

Întruchiparea luxului sportiv. Alegeți dintre patru modele distincte pentru a vă începe călătoria.

RANGE ROVER SPORT SV EDIȚIA ONE

A supreme blend of power and innovation.
TINE-MA LA CURENT
„Muscular, dinamic, modern, sofisticat... și multe altele”
Eric Brain, Editor, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

INOVAȚIE MAJORĂ

Dintr-o performanță concentrată pe drum și o capacitate de renume mondial pentru toate terenurile, o serie de tehnologii interesante și inovatoare fac din Range Rover Sport definiția luxului sportiv.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

PACHET STEALTH

Puneti in valoarea latura sportiva a modelului Range Rover Sport. Exterior Carpathian Grey cu pelicula de protectie satinata si ornamente negre.

ELECTRIC HYBRID

Cu o autonomie electrică certificată de până la 122km†1 și încărcare rapidă DC, hibridul electric plug-in cu gamă extinsă (PHEV) oferă o performanță puternică și electrizantă.

ELECTRIC HYBRID

Inspiration

Configurate cu atentie de designerii nostri, aceste modele aparte reprezinta imbinarea perfecta intre performantele sportive si rafinament si pot fi selectate si comandate imediat.

INSPIRED BY RANGE ROVER DESIGN

Effortless design: crafted by us for your inspiration.
Explore Curation

VISCERAL, DRAMATIC, FĂRĂ COMPROMIS

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

Finisaj satinat

Faceti-va remarcati intr-o lumina noua. Pelicula de protectie satinata a modelului Range Rover imprastie lumina pe suprafata sa si genereaza un finisaj satinat specific, oferind in acelasi timp protectie suplimentara. Disponibil in cinci culori exterioare.

PROVOCAREA BARAJULUI

Urmariti noul Range Rover Sport si pe cascadoarea Jessica Hawkins, pe barajul Kárahnjúkar. Impreuna, abordeaza terenul neiertator din estul Islandei, infruntand gheata, stancile si apa. Multa apa. Noul Range Rover Sport nu se fereste de nicio provocare.
PROVOCAREA BARAJULUI

KEEP EXPLORING

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->PUTERE SI PRESTANTA

PUTERE SI PRESTANTA

 Fără detalii neesențiale, Range Rover Sport comunică putere, performanță și agilitate.
PERFORMANȚĂ SPORITĂ

PERFORMANȚĂ SPORITĂ

Un condus instinctiv cu dinamică captivantă pe drum și calm fără efort.
LUX SPORTIV

LUX SPORTIV

Combinând personalitatea sportivă dinamică cu rafinamentul fără egal.
TEHNOLOGIE INTUITIVĂ

TEHNOLOGIE INTUITIVĂ

Adevărat lux modern cu cele mai noi tehnologii pentru confort și comoditate.

Consultați valorile WLTP.
Cifrele furnizate sunt rezultatul testelor oficiale ale producătorului, în conformitate cu legislația UE, cu o baterie complet încărcată. Doar în scop comparativ. Cifrele pot să difere. CO2, economia combustibilului, consumul de energie și autonomia pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcina, montarea roților, accesoriile montate, traseul real și starea bateriei. Cifrele de autonomie se bazează pe vehiculul de producție pe o rută standardizată.

1Autonomie electrica estimata, in conditii reale de exploatare, de pana la 96 km.

Caracteristicile opționale și disponibilitatea acestora pot să difere în funcție de specificația vehiculului (model și transmisie) sau pot necesita instalarea altor caracteristici pentru a fi montate. Vă rugăm să contactați dealer-ul local pentru mai multe detalii sau să vă configurați vehiculul online.

Funcțiile din mașină ar trebui să fie utilizate de șoferi numai atunci când sunt în siguranță. Șoferii trebuie să se asigure că dețin controlul total asupra vehiculului în orice moment.

Caracteristicile Pivi și InControl, opțiunile, serviciile terților și disponibilitatea acestora rămân dependente de piață – consultați distribuitorul Land Rover pentru disponibilitatea pe piața locală și condițiile complete. Anumite funcții vin cu un abonament care va necesita o reînnoire ulterioară după termenul inițial recomandat de comerciantul dumneavoastră. Conectivitatea la rețeaua mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile. Informațiile și imaginile afișate în legătură cu tehnologia InControl, inclusiv ecranele sau secvențele, sunt supuse actualizărilor de software, controlului versiunilor și altor modificări de sistem/vizuale, în funcție de opțiunile selectate.

Modelul SV din imagine dispune de vopsea exterioara Carbon Bronze mat; stoc epuizat, vehiculul nu mai este disponibil. Pentru disponibilitatea curenta, luati legatura cu dealerul local.