NOUL RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Performante electrificate de varf, proiectat pentru a face fata oricarei provocari. Motorizarea electrica hibrida ofera eficienta optimizata si autonomie extinsa in modul electric (EV).

VISCERAL, DRAMATIC, FĂRĂ COMPROMIS

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING
„Muscular, dinamic, modern, sofisticat... și multe altele”
Eric Brain, Editor, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

INOVAȚIE MAJORĂ

Dintr-o performanță concentrată pe drum și o capacitate de renume mondial pentru toate terenurile, o serie de tehnologii interesante și inovatoare fac din Range Rover Sport definiția luxului sportiv.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

NOUL RANGE ROVER SPORT SV EDIȚIA ONE

Cel mai rapid Range Rover, cu progrese dinamice și tehnologice.

ELECTRIC HYBRID

Cu o autonomie electrică certificată de până la 123 km*2 și încărcare rapidă DC, hibridul electric plug-in cu gamă extinsă (PHEV) oferă o performanță puternică și electrizantă.

ELECTRIC HYBRID

O GAMĂ DE MODELE

Întruchiparea luxului sportiv. Alegeți dintre patru modele distincte pentru a vă începe călătoria.

RANGE ROVER SPORT SV EDIȚIA ONE

Un amestec suprem de putere, inovație și dinamism.
CONFIGURAȚI-VĂ MODELUL

PROVOCAREA BARAJULUI

Urmariti noul Range Rover Sport si pe cascadoarea Jessica Hawkins, pe barajul Kárahnjúkar. Impreuna, abordeaza terenul neiertator din estul Islandei, infruntand gheata, stancile si apa. Multa apa. Noul Range Rover Sport nu se fereste de nicio provocare.
PROVOCAREA BARAJULUI

EXPLORAȚI MODELUL RANGE ROVER SPORT

DISTINCȚIE ȘI PUTERE

DISTINCȚIE ȘI PUTERE

 Fără detalii neesențiale, Range Rover Sport comunică putere, performanță și agilitate.
PERFORMANȚĂ SPORITĂ

PERFORMANȚĂ SPORITĂ

Un condus instinctiv cu dinamică captivantă pe drum și calm fără efort.
LUX SPORTIV

LUX SPORTIV

Combinând personalitatea sportivă dinamică cu rafinamentul fără egal.
TEHNOLOGIE INTUITIVĂ

TEHNOLOGIE INTUITIVĂ

Adevărat lux modern cu cele mai noi tehnologii pentru confort și comoditate.

*Consultați valorile WLTP.
Cifrele furnizate sunt rezultatul testelor oficiale ale producătorului, în conformitate cu legislația UE, cu o baterie complet încărcată. Doar în scop comparativ. Cifrele pot să difere. CO2, economia combustibilului, consumul de energie și autonomia pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcina, montarea roților, accesoriile montate, traseul real și starea bateriei. Cifrele de autonomie se bazează pe vehiculul de producție pe o rută standardizată.

1Se poate aplica politica de utilizare corectă. Include un abonament de 1 an care poate fi prelungit după termenul inițial indicat de comerciantul Land Rover.

2Date reale, autonomie electrică de (până la) 96 km.

Caracteristicile opționale și disponibilitatea acestora pot să difere în funcție de specificația vehiculului (model și transmisie) sau pot necesita instalarea altor caracteristici pentru a fi montate. Vă rugăm să contactați dealer-ul local pentru mai multe detalii sau să vă configurați vehiculul online.

Funcțiile din mașină ar trebui să fie utilizate de șoferi numai atunci când sunt în siguranță. Șoferii trebuie să se asigure că dețin controlul total asupra vehiculului în orice moment.

Caracteristicile Pivi și InControl, opțiunile, serviciile terților și disponibilitatea acestora rămân dependente de piață – consultați distribuitorul Land Rover pentru disponibilitatea pe piața locală și condițiile complete. Anumite funcții vin cu un abonament care va necesita o reînnoire ulterioară după termenul inițial recomandat de comerciantul dumneavoastră. Conectivitatea la rețeaua mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile. Informațiile și imaginile afișate în legătură cu tehnologia InControl, inclusiv ecranele sau secvențele, sunt supuse actualizărilor de software, controlului versiunilor și altor modificări de sistem/vizuale, în funcție de opțiunile selectate.