ASISTENTA RUTIERA

In caz de accident

Accidentele se intampla. Dar cu ajutorul programului nostru de asistenta in caz de accident, nu veti fi niciodata prea departe de un service autorizat, pregatit sa repare automobilul dvs.

Reparatii rapide
Probleme. Neplaceri. Lucruri pe care nu vi le doriti dupa un accident. Asa ca un sigur telefon va rezolva toate problemele. Discutii cu firma de asigurari? Gasirea unei platforme? Drumul pana la destinatie? Toate vor fi rezolvate de managerul nostru de incidente. Ati avut un accident? Sunati la 0800 521 786. Salvati acest numar in agenda dvs. Pentru orice eventualitate.

PORNITI DIN NOU LA DRUM
Drumuri de munte. Bolovani. Drumul pana la scoala. Daca automobilul ramane imobilizat, serviciul de asistenta rutiera Land Rover va trimite un tehnician specializat la locatia respectiva. Daca problema nu poate fi rezolvata la fata locului, vom transporta vehiculul la cel mai apropiat service autorizat sau la unul din apropierea resedintei. La alegerea dvs.

CE TREBUIE SA FACETI CAND AVETI NEVOIE DE ASISTENTA
Daca aveti nevoie de ajutor in caz de pana, incendiu, accident sau furt, contactati mai intai Land Rover Assistance.

Telefon: +40 21 322 75 35

Asistenta rutiera si tractare la nivel european
Drumuri virajate. Drumuri de coasta si sate uitate de lume. Europa trebuie explorata. E reconfortant sa stii ca daca vehiculul ramane imobilizat in Europa, iar problema nu poate fi rezolvata la fata locului, vom transporta vehiculul la cel mai apropiat service autorizat. Si vom plati costul acestui serviciu.

Preluarea automobilului
Daca automobilul nu poate fi reparat in Europa sau daca reparatiile nu vor fi terminate pana cand trebuie sa ajungeti acasa, vom transporta vehiculul la service-ul autorizat cel mai apropiat de adresa dvs. de resedinta. Si bineinteles vom plati costul acestui serviciu (daca nu este mai mare decat valoarea de piata a vehiculului).

Continuarea calatoriei
Service-urile autorizate lucreaza rapid. Dar daca Land Roverul dvs. nu poate fi reparat in 4 ore, nu va vom retine mai mult. Vom organiza si vom plati continuarea calatoriei pana la destinatie. Sau daca preferati sa asteptati pana la repararea vehiculului, vom acoperi costul cazarii la hotel pentru cel mult 4 zile.

Vehicul de inlocuire
Daca un Land Rover este reparat dupa ce a fost recuperat de serviciul de asistenta rutiera Land Rover, vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a va furniza un vehicul de inlocuire pe o perioada de 2 saptamani. Trebuie doar sa ne prezentati un carnet de conducere valabil si sa platiti un avans pentru combustibil si pentru eventualele zile suplimentare de inchiriere necesare.

Preluarea vehiculului
Daca vehiculul a fost transportat la un service autorizat Land Rover aflat la o distanta mai mare de 68 de km de resedinta dvs., il veti recupera fara probleme. Acesta va fi predat in siguranta la adresa dvs. de resedinta.