LAND ROVER REBORN


MODELE LAND ROVER DIN PRIMA SERIE, PERFECT RESTAURATE. SCRIETI ISTORIA ALATURI DE LAND ROVER.

Suntem in 1947. Cineva schiteaza silueta unui vehicul pe nisipul unei plaje din Tara Galilor. Vehiculul respectiv este un Land Rover. Robust, cutezator, va schimba istoria, parcurgand cele mai diverse suprafete si captand atentia tuturor, in intreaga lume.

Decenii de inovatii ne-au permis sa ajungem Above and Beyond. Am traversat teritorii necunoscute bazandu-ne pe calitatile vehiculelor noastre - combinatia unica intre capabilitate si comportament, specifica tuturor modelelor Land Rover.

ISTORIA NOASTRA

Pentru a crea un vehicul pregatit sa faca fata oricaror provocari, am pornit la drum.

TEHNOLOGIA NOASTRA

Va invitam in fabricile noastre, pentru a vedea ce am realizat - atat pe plan tehnologic, cat si al pastrarii traditiei - apreciati detaliile si dati viata unui Land Rover.

AVENTURILE NOASTRE

Expeditiile noastre extraordinare demonstreaza ca daca pornesti in necunoscut, este bine sa o faci la volanul unui Land Rover.

VIITORUL NOSTRU

Expeditiile in regiuni izolate sunt intotdeauna incitante, la fel ca si viitorul nostru. Consideram ca inovatiile sunt modalitatea noastra de a descoperi necunoscutul.

ORIGINEA SPECIILOR

Maurice Wilks a fost primul inventator Land Rover. Sa ne aducem aminte de el, impreuna cu fiul sau
ORIGINEA SPECIILOR

IDOLI LA VOLAN

Idolii nu au aparut peste noapte. Au devenit celebri in timp. Unii dintre cei mai faimosi detinatori Land Rover stiu foarte bine acest lucru. Suntem mandri ca am putut fi alaturi de ei in aventura...
IDOLI LA VOLAN

TEHNOLOGIA NOASTRA

VIITORUL NOSTRU