SPECIFICATII DEFENDER

SPECIFICATII DEFENDER
DEFENDER 110 75th LIMITED EDITION​
DEFENDER 110 75th LIMITED EDITION​ 3.0D I6 300 PS AWD Auto
DEFENDER 110 75th LIMITED EDITION​

DEFENDER 110 75th LIMITED EDITION​

DEFENDER 110 75th LIMITED EDITION​ 3.0D I6 300 PS AWD Auto

PERFORMANTE
Viteza maxima km/h 191 ‡
Acceleratie 0-100 km/h (s) 7,0
CONSUM DE COMBUSTIBIL
MOTORIZARE
MASE
REMORCARE
MASA PE PLAFON
DIMENSIUNI
SPATIU PENTRU CAP
SPATIU PENTRU PICIOARE
VOLUM PORTBAGAJ
GARDA LA SOL - STANDARD
GARDA LA SOL - OFF ROAD
ADANCIME DE TRAVERSARE VAD
DIAMETRU DE BRACAJ

EXPLORATI

PERSONALIZARE

PERSONALIZARE

Selectati dintr-o gama de optiuni si accesorii.
MODELELE DEFENDER

MODELELE DEFENDER

Explorati intreaga gama de modele.
ELECTRIC HYBRID

ELECTRIC HYBRID

Puternic si sustenabil.

**View WLTP figures.

[1]Valorile furnizate reprezinta estimarile producatorului si vor fi inlocuite cu valorile de la testele oficiale UE, imediat ce acestea vor fi disponibile. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina si accesorii. Valorile au fost obtinute cu bateria complet incarcata.

*Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina si accesoriile montate. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

**Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2CO, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Daca este echipat cu jante de 22", viteza maxima este de 209 km/h (130 mph).
Daca este echipat cu jante de 20", viteza maxima este de 191 km/h (130 mph).
‡‡Impreuna cu motorul electric.
Include sofer de 75 kg, toate lichidele si rezervorul plin 90%.
Include toate lichidele si rezervorul plin 90%.
Sarcina dinamica pe plafon este de maximum 118 kg/168 kg (90/ 110 si 130), in cazul echiparii cu anvelope off-road si portbagaj de plafon pentru expeditii. Sarcina statica pe plafon este de maximum 300 kg.
Valorile in spatele randului 1 de locuri la modelele Hard Top sunt masurate pana la plasa de separare.

Util: volumul masurat cu ajutorul corpurilor rigide omologate VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Modele Hard Top: include compartimentul de depozitare de sub podeaua portbagajului, fara cric si scule.
Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid. Modele Hard Top: include compartimentul de depozitare de sub podeaua portbagajului, fara cric si scule.

Modelele Defender V8 nu dispun de posibilitatea de a transporta in mers bagaje pe plafon. Sarcina statica pe plafon este de maximum 300 kg.
*Cu capac inel pentru remorcare demontat.

Masele sunt specifice vehiculelor cu echipare standard. Echipamentele optionale sporesc masa.
Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.