PORNITI PE DRUMUL CATRE LIBERTATE

O experienta imbunatatita la bord, cu Discovery Sport.

DESIGN FUNCTIONAL

HABITACLU SPATIOS

Cu pana la 7 locuri si cel mai mare compartiment de depozitare deschis de pe consola centrala, la aceasta clasa1, ofera confort si relaxare pentru toti membrii familiei.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->TRANSPORTATI TOT CE DORITI

TRANSPORTATI TOT CE DORITI

Cu o masa remorcabila de pana la 2.500 kg*, cu Discovery Sport puteti transporta orice, de la remorci obisnuite la cele pentru cai.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->TRANSPORTATI TOT CE AVETI NEVOIE

TRANSPORTATI TOT CE AVETI NEVOIE

Faceti loc cutiilor portbagaj de plafon, bicicletelor si altor echipamente, cu o sarcina pe plafon in timpul deplasarii de 75 kg.

PENTRU URMATOAREA AVENTURA

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

DESIGN INTREPID

Pragurile negru lucios si grila negru lucios, cu motiv hexagonal specific Discovery sunt completate de scuturile in culoarea caroseriei si inscriptia Discovery de culoare Narvik Gloss Black de pe capota motorului.

COMENZI INTUITIVE

Controlati cu usurinta toate setarile vehiculului, cu ajutorul noului sistem Pivi Pro2 cu ecran tactil curbat din sticla, flotant, de 11,4 inch Schimbatorul de viteze nou este ergonomic si usor de utilizat.

TEHNOLOGIE INTUITIVA

CONECTARE PERFECTA

Porniti imediat la drum impreuna cu familia, cu ajutorul sistemului multimedia Pivi Pro2 . 90% dintre operatii sunt accesibile prin doua apasari pe noul ecran tactil curbat din sticla, flotant, de 11,4 inch.

DRIVER ASSISTANCE

Proiectat pentru a va face viata mai usoara. Functiile intuitive ale pachetului Driver Assist includ control adaptiv al vitezei de croaziera si monitorizare coliziune din spate.

PURIFICARE AER

PURIFICARE AER

Cu cele mai sofisticate tehnologii de purificare a aerului la aceasta clasa1, functia purificare aer din habitaclu plus a modelului Discovery Sport filtreaza si elimina praful si microbii din aerul respirat, monitorizand in acelasi timp concentratia de CO2 , pentru a asigura confortul familiei.
CONECTIVITATE PERFECTA

CONECTIVITATE PERFECTA

Conectivitate perfecta pentru toata familia cu Amazon Alexa, conectivitate in cloud si Apple CarPlay®7 si optiunea hotspot WiFi cu abonament de date. Interactionati de la distanta cu vehiculului, cu ajutorul Land Rover Remote Skill8.
INCARCARE WIRELESS

INCARCARE WIRELESS

Incarcarea3 si conectivitatea wireless a dispozitivelor va permite sa incarcati smartphone-uile compatibile si sa beneficiati de un habitaclu mai organizat.
PERFORMANTE SI SIGURANTA

PERFORMANTE SI SIGURANTA

Cu ajutorul functiei de acces fara cheie disponibila in echiparea standard a modelelor SE si HSE, usile vehiculului se incuie automat daca butucul usii nu mai este detectat.

EFICIENTA IMBUNATATITA

GAMA ELECTRICĂ (PANA LA)

60KM††
WLTP. Expected real-world range of up to 46km.

EMISII DE CO2

34G/KM††
Zero tailpipe emissions in EV mode

Title

30MINUTES
Rapid DC charging from 0 to 80 percent in around 30 minutes.

incarcare acasa

2 ORE 12 MINUTE
Up to 100 percent using a 7kW AC home charger.

HIBRID ELECTRIC

Parcurgeti peste 90% din media drumurilor zilnice in modul EV9. Motorizarea plug-in electric hybrid (PHEV) permite deplasarea in modul exclusiv electric si fara emisii de noxe.

motor P270e.
HIBRID ELECTRIC

putere maxima

249PS
184 kW.

Sarcina maxima pe carligul de remorcare

2.200KG

0-100 KM/H

7,8SECONDE
0-100 km/h în 7,8 secunde.

EMISII DE CO2

187G/KM±
Combinate.

PETROL MILD HYBRID

Eficiente si puternice, motorizarile mild hybrid colecteaza, stocheaza si utilizeaza energia pierduta in mod normal la decelerare.

Motor P250.
PETROL MILD HYBRID

putere maxima

204PS
150 kW.

SARCINA MAXIMA PE CARLIGUL DE REMORCARE

0-100 KM/H

8,6SECONDE
0-100 km/h in 8,6 secunde.

EMISII DE CO2

171G/KM††
WLTP combinat.

diesel mild hybrid

Eficiente si puternice, motorizarile mild hybrid colecteaza, stocheaza si utilizeaza energia pierduta in mod normal la decelerare.
diesel mild hybrid

CAPABILITATI EXCELENTE

TEHNOLOGII ADAPTABILE
TRACTIUNE OPTIMA

OPTIUNI SI ACCESORII

UNIC PENTRU TINE

Accesoriile si optiunile exterioare va permit sa personalizati modelul Discovery Sport pentru fiecare aventura.

EXPLORATI

MODELE SI SPECIFICATII

MODELE SI SPECIFICATII

Explorati intreaga gama de modele.
Discovery Sport

Discovery Sport

O experienta imbunatatita la bord, cu Discovery Sport.

**Consultati valorile WLTP
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid.

*Tractarea unei remorci va afecta semnificativ autonomia EV.

Timpul incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.

1In comparatie cu cei mai apropiati concurenti, valabil din 03/03/23.

2Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

3Numai pentru smartphoneurile compatibile.

4Pe unele piete solicita echiparea cu geamuri atermice. Directiile de navigatie apar pe parbriz numai daca vehiculul este echipat cu Pivi Pro.

5Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare. Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile. In functie de reglementarile locale.

6Sistemul de vizibilitate ClearSight este disponibil numai impreuna cu camerele video perimetrale 3D. Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile. In functie de reglementarile locale.

7Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover. Aplicatia Land Rover Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.

9Pentru modelele Discovery Sport, media drumurilor zilnice (51 km) este calculata utilizand datele InControl de pe 30 de piete, intre 2019 si 2022. Daca bateria este complet incarcata.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte niveluri de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de tipurile de motor si transmisie.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor de software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.