ASISTENTII UMANITARI IN ACTIUNE

LA FATA LOCULUI, INTR-UN AN CU NUMEROASE CRIZE

Echipele de Cruce Rosie din Italia s-au bazat pe Defender in timpul carantinei Covid-19, care a facut si mai grea viata persoanelor fara adapost din Roma pe timpul iernii reci si umede.   


Echipa a fost mereu pregatita sa ajute, la bordul modelului Defender 110 detinut de Crucea Rosie din Italia, incarcat cu mese calde, haine calduroase si medicamente. Patruland prin oras, a ajutat toate persoanele infrigurate gasite pe strazi sau la usile magazinelor.  


Sprijinirea persoanelor fara adapost din Roma a fost doar una dintre modalitatile prin care modelul Defender a ajutat echipele de Cruce Rosie locale sa conteze cu adevarat intr-un an cu provocari fara precedent la nivel mondial.


Asistentii umanitari inimosi au fost la fata locului pe 3 continente in timp de criza, facand fata dezastrelor naturale, restrictiilor Covid si urgentelor medicale.

Crucea Rosie din Australia a sprijinit peste 36.000 de persoane prin intermediul programului de refacere in urma incendiilor de vegetatie devastatoare. Modelele Defender a ajutat in prezentarea catre populatie de instructaje pentru depasirea viitoarelor situatii de urgenta si in asigurarea de sprijin psihologic celor obligati sa stea in carantina hoteliera pe durata pandemiei.


Crucea Rosie din Mexic a oferit instructaje de supravietuire comunitatilor izolate aflate la distante mari de serviciile de urgenta. Voluntarii si personalul au parcurs zilnic 400 de km pe drumuri dificile, pentru a livra echipamente si cunostinte vitale de prim ajutor.

Modelele Defender din Marea Britanie au livrat cutii cu alimente familiilor din locatii izolate, in timpul pandemiei de Covid. De asemenea, au adus echipamente de protectie pentru personal in insulele scotiene si au sprijinit vaccinarea la nivel national.  


In tot acest timp, echipele de Cruce Rosie au continuat sa raspunda situatiilor de urgenta precum incendii de locuinte sau distrugeri cauzate de furtunile de iarna si inundatii de pe intregul teritoriu al Marii Britanii.  


JLR a livrat 267 de Defender si alte tipuri de vehicule, pentru a sprijini lupta la nivel mondial impotriva virusului Covid-19.

EXPLORATI IN CONTINUARE

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Faceti-va bagajele si porniti in calatorie. Rand 3 de locuri disponibil optional si capabilitati de neegalat.
TESTAT DE SPECIALISTII DE LA CRUCEA ROSIE

TESTAT DE SPECIALISTII DE LA CRUCEA ROSIE

Gata sa sprijine asistentii umanitari din intreaga lume.