EXPLORATI RANGE ROVER VELAR

EXPLORATI RANGE ROVER VELAR

DESIGN SIMPLIFICAT

Range Rover Velar Reductive Design

FINISAJE PERFECTE

Range Rover Velar include elemente rafinate si elegante, cum ar fi grila de radiator cu design nou intr-o varietate de finisaje, care optimizeaza silueta vehiculului.
Range Rover Velar Reductive Design

SIMPLU SI IN ACELASI TIMP SOFISTICAT

Designul simplu si in acelasi timp sofisticat al consolei centrale noi permite degajarea unui spatiu amplu de depozitare si incarcarea wireless a dispozitivelor.

TEHNOLOGII AVANSATE

SISTEM PIVI PRO DE NOUA GENERATIE

Apreciatul sistem multimedia Pivi Pro1 include toate comenzile pe un nou ecran tactil central curbat, din sticla si cu diagonala de 11,4”. Pentru un design simplificat si elegant al plansei de bord, cu functii intuitive pentru volum, climatizare si reglarea scaunului.
CALITATE EXCELENTA A AUDITIEI

CALITATE EXCELENTA A AUDITIEI

O calitate excelenta a auditiei. Puterea sistemului audio MeridianTM asigura o calitate excelenta a auditiei si este furnizata de cele 23 de difuzoare si de amplificatorul de 1.300 W.
CONECTIVITATE PERFECTA

CONECTIVITATE PERFECTA

Pachet Online2 asigura o conectivitate perfecta si acces la aplicatii incorporate precum Amazon Alexa si Spotify. Actualizarile software prin Wi-Fi (SOTA) permit vehiculului sa fie la zi.
INCARCARE WIRELESS

INCARCARE WIRELESS

Incarcarea wireless a dispozitivelor va permite sa incarcati smartphone-uile compatibile si sa beneficiati de un habitaclu mai organizat.
ASISTENTA SOFER

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de sisteme care asigura un condus si o parcare mai usoare. Puteti accesa modul de asistenta pentru sofer direct, de pe volanul actualizat.

LUX SI MODERNITATE

SCAUNE CONFORTABILE

Sustinerea suplimentara asigurata de pernele profilate este imbunatatita de scaunele fata reglabile pe 20 de directii, cu functie de masaj si de memorie pentru scaunul soferului si de scaunele spate reglabile electric in inclinare. Numai cu scaune fata incalzite si ventilate, disponibile optional.

PERFORMANTE ELECTRIZANTE

HIBRID ELECTRIC

Datorita tehnologiei hibride care imbina un motor electric de 105 kW si un motor pe benzina Ingenium, Range Rover Velar hibrid cu conectare la priza (PHEV) imbina avantajele ambelor tehnologii. Bucurati-va de deplasarea in modul electric pe o distanta de pana la 65 km**.

ELECTRIC HYBRID (PHEV) SPECIFICATII

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (MAXIM)

65 KM**

WLTP Autonomie estimata in conditii reale de exploatare - maxim 51 km.

EMISII CO2 (MINIM)

38 G/KM**

Zero emisii de noxe in modul EV.

INCARCARE LA STATIILE PUBLICE (MINIM)

30 MINUTE

Incarcare rapida CC intre 0 si 80% in 30 de minute

INCARCARE LA DOMICILIU (MINIM)

2,5 ORE

Maxim 100 percent, cu incarcator de 7 kW CA la domiciliu.

CAPABILITATI CARE SPORESC INCREDEREA

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

PERSONALIZARE TOTALA

SPECIAL PENTRU TINE

O gama de pachete optionale si accesorii. O gama diversificata de optiuni pentru culori, jante si plafon. Acesta este modelul Range Rover Velar preferat.
EXPLORATI OPTIUNI SI ACCESORII

EXPLORATI

MODELE SI SPECIFICATII

MODELE SI SPECIFICATII

Explorati intreaga gama de modele si specificatii.
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

Eleganta sofisticata.
INOVATII

INOVATII

Tehnologie care modeleaza designul.

*Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Timpul incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

2Se aplica politica utilizarii rezonabile. Abonament standard pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.
3Cercetare Texcell, 2020 efectuată pentru și rezultat furnizat de Panasonic.


Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte nivele de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de tipurile de motor si transmisie.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Apple CarPlay® este o marca comerciala a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android AutoTM este o marca comerciala a Google LLC.

App Store este o marca comerciala a Apple Inc.

Google Play Store este o marca comerciala a Google LLC.

MeridianTM este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd.TM si dispozitivul cu 3 campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.