RANGE ROVER VELAR
SPECIFICATII

VELAR
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
VELAR

VELAR

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANTA
CONSUM
GRUP MOTOPROPULSOR
GREUTATI
TRACTARE
MASA PE PLAFON
DIMENSIUNI
INALTIME INTERIOR
SPATIU PENTRU PICIOARE
CAPACITATE DE INCARCARE
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
GROUND CLEARANCE - STANDARD
RAZA DE COTITURA
ADANCIME DE TRAVERSARE

PORTBAGAJ (MAXIM)

1.811 l✦


Pentru Range Rover Velar.  

JANTE

Maxim 22"


Nu este disponibil pentru motorizarea P400e.

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (EV)

53 KM††


Pentru Range Rover Velar Plug-in Hybrid.

ECRAN TACTIL

10"


Standard pentru toate modelele Range Rover Velar.

EXPLORATI

MODELE RANGE ROVER VELAR

MODELE RANGE ROVER VELAR

Vedeti intreaga gama de modele.
EXPLORATI MODELELE
HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

Explorati modelele electrice.
AFLATI MAI MULTE
PREZENTARE

PREZENTARE

Un Range Rover avangardist.
EXPLORATI PREZENTAREA

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina si accesoriile montate. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.
††Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

±Valorile furnizate sunt conforme NEDC, calculate pornind de la testele oficiale realizate de producator. Valorile pot varia in functie de conditiile de mediu si stilul de condus. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite
Viteza maxima a modelelor cu suspensie cu arcuri elicoidale este de 210 km/h.
‡‡Impreuna cu motorul electric.
Include sofer de 75 kg, toate fluidele si rezervorul plin 90%.
Include toate fluidele si rezervorul plin 90%.
Util: volumul masurat cu ajutorul corpurilor rigide omologate VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Volum masurat pana la plafon. Configuratia portbagajului si volumul total variaza in functie specificatia vehiculului (model si motorizare) si de piata.
Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid. Volum masurat pana la plafon. Configuratia portbagajului si volumul total variaza in functie specificatia vehiculului (model si motorizare) si de piata.
In cazul echiparii cu suspensie pneumatica gestionata electronic. Masele sunt specifice vehiculelor cu echipare standard. Echipamentele optionale sporesc masa.