MOBILITATE AUTO SUSTENABILA

MOBILITATE AUTO SUSTENABILA

ELECTRIC PE PRIMUL LOC

Lumea din jurul nostru evolueaza, la fel si Land Rover. Deplasarea in modul electric sprijina reducerea emisiilor de carbon si a poluarii. Pentru a ne indeplini obiectivele, punem energia electrica in centrul modelelor SUV si planurilor noastre strategice.


Dar vrem mai mult decat atat. Explorati modurile in care reimaginam luxul sustenabil si cum puteti contribui chiar azi, conducand in modul electric.

CALATORIA NOASTRA SPRE ZERO EMISII

Pe langa vehiculele electrice si electric hybrid, ne propunem sa ajungem la zero emisii de carbon in toate domeniile de activitate, pana in 2039 - de la lantul de aprovizionare pana la procesele de productie.

Obiectivul la nivelul retelei noastre de productie este deja de a reduce la zero emisiile de carbon, prin utilizarea exclusiva a energiei electrice din surse regenerabile, produsa fara emisii de carbon, in toate locatiile din Regatul Unit.
CALATORIA NOASTRA SPRE ZERO EMISII

ECONOMIA CIRCULARA LA NIVEL DE BATERIE

Longevitate in echiparea standard. Pentru linistea dvs., garantam bateria unui model electric hybrid timp de sase ani sau 100.000 km - oricare dintre situatii survine prima.

Iar cand ajunge in cele din urma la sfarsitul primului ciclu de viata, angajamentul nostru pentru
sustenabilitate este intretinut de programele cuprinzatoare de reciclare.

DEPLASARE ZILNICA IN MODUL ELECTRIC

La volanul unui vehicul electric sau electric hybrid, aveti puterea de a reduce impactul fiecarei calatorii.

CUM SA MENTINETI BATERIA INCARCATA

CUM SA MENTINETI BATERIA INCARCATA

Bateria complet incarcata dimineata va ajuta sa maximizati autonomia in modul electric pe tot parcursul zilei. Cel mai simplu si convenabil mod de a incarca este prin conectarea la incarcatorul de la domiciliu.
UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE SI IN AFARA ORELOR DE VARF

UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE SI IN AFARA ORELOR DE VARF

Puteti reduce impactul incarcarii vehiculului dvs. daca faceti acest lucru pe timp de noapte, in afara orelor de varf pentru cererea de energie. Furnizorul dvs. va poate oferi avantajul unui tarif EV substantial mai redus si promisiunea utilizarii in proportie mai mare a unor surse de energie regenerabila in reteaua proprie.
DEPLASAREA IN MODUL 100% ELECTRIC

DEPLASAREA IN MODUL 100% ELECTRIC

La apasarea unui buton, vehiculul dvs. Land Rover electric hybrid poate comuta intre benzina si energie electrica. Deplasarea in modul 100% electric (EV) este o modalitate simpla de a ajunge din punctul A in punctul B cu zero emisii de noxe, in timpul calatoriilor mai scurte.

EXPLORATI IN CONTINUARE MODELELE ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID

TEHNOLOGIA BATERIILOR VEHICULELOR ELECTRICE SI HIBRIDE

TEHNOLOGIA BATERIILOR VEHICULELOR ELECTRICE SI HIBRIDE

Intelegeti tehnologia durabila care ne propulseaza vehiculele si modul in care aceasta respecta strategia noastra de sustenabilitate.
AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC

Nu exista distanta de neacoperit. Vedeti cum puteti maximiza autonomia la fiecare calatorie.
INCARCAREA

INCARCAREA

De la timpul de incarcare la economiile de costuri, aflati tot ce trebuie sa stiti despre incarcarea unui vehicul acasa sau la destinatie.