BUN VENIT LA FLEET & BUSINESS


Diferitele modele ne permit sa raspundem cerintelor tuturor clientilor, de la soferul unui vehicul de companie, la cele ale unui manager de flota.

SUSTINEREA ACTIVITATII LA NIVEL GLOBAL

Gama completa de vehicule de lux Jaguar si Land Rover ne permite sa raspundem tuturor cerintelor activitatii dvs.

ABORDAREA NOASTRA


Land Rover se mandreste cu atentia pe care o acorda crearii de vehicule capabile si speciale, care reflecta caracterul specific al activitatii dvs. De la concept la creare, continuam sa ne axam pe siguranta, sustenabilitate si inovatii care vin in ajutorul soferului.
AFLATI MAI MULTE

CLIENTI SPECIALIZATI

Oferim clientilor din lumea intreaga o gama completa de vehicule de lux, foarte performante. Printre acestia se numara personal diplomatic, militar si din ambasade, precum si cei care doresc vehicule blindate si pentru servicii de urgenta.

VEHICULE PENTRU SERVICII DE URGENTA

VEHICULE PENTRU SERVICII DE URGENTA

Jaguar Land Rover se mandreste sa ofere o flota de vehicule pregatite pentru orice situatie. La fel ca dvs. si echipa pe care o conduceti, vehiculele noastre au de indeplinit un obiectiv si nu se tem de provocari. Aceste calitati le-au permis sa fie apreciate de multe dintre serviciile de urgenta din lumea intreaga.
VANZARI PENTRU PERSONALUL DIPLOMATIC

VANZARI PENTRU PERSONALUL DIPLOMATIC

Cu programul de vanzari Land Rover pentru personalul diplomatic oferim o gama de vehicule de prestigiu, care raspunde cerintelor specifice comunitatii diplomatilor.
VANZARI CATRE AMBASADE

VANZARI CATRE AMBASADE

Cu vehicule din gama Land Rover perfect adaptate cerintelor ambasadelor, realizam si distribuim flote personalizate pentru guvernele din lumea intreaga.