CUM VA PUTETI INCARCA VEHICULUL ELECTRIC

CUM VA PUTETI INCARCA VEHICULUL ELECTRIC

Cand vine vorba de incarcare, lucrurile nu ar putea fi mai simple. Iata tot ce trebuie sa stiti despre incarcarea vehiculului electric.

GHIDUL DVS. VIDEO PENTRU INCARCARE

Familiarizati-va cu procesul de incarcare a modelului Land Rover, in trei minute.
URMARITI VIDEOCLIPUL

CONECTORI DE INCARCARE

Pentru a va conecta la o statie de incarcare, modelul  Land Rover hibrid electric utilizeaza un sistem de incarcare combinat (CCS). Acesta este compatibil cu viteze de incarcare mai mici, iar la anumite modele, cu incarcarea rapida CC. Alti producatori de automobile folosesc sisteme de incarcare diferite, cum ar fi CHAdeMO. Acestea sunt mai rar intalnite in reteaua de incarcare si sunt incompatibile cu modelele Land Rover hibrid electric.

INCARCAREA CA

INCARCAREA CA

Partea superioara prizei CCS a vehiculului este utilizata pentru incarcare CA (pana la 7 kW). Conectorii specifici acestei prize sunt cunoscuti sub denumirea de conectori de tip 2 si sunt compatibili cu incarcatorul de la domiciliu, cu statiile de incarcare publice CA si cu prizele de uz casnic.
INCARCAREA RAPIDA CC

INCARCAREA RAPIDA CC

La anumite modele, partea inferioara a prizei CCS a vehiculului dispune de doi pini, care impreuna cu cei trei pini de mai sus permit incarcarea rapida la curent continuu (pana la 50 kW), la statiile de incarcare ce se regasesc de obicei pe autostrazi si drumuri nationale. Cei doi pini inferiori pot fi accesati prin scoaterea capacului inferior al prizei.

CABLURI DE INCARCARE

Modelul dvs. Hibrid electric este compatibil cu trei tipuri de cabluri de incarcare, pentru diferite surse de alimentare.

CABLU DE INCARCARE CA, PENTRU STATIILE PUBLICE SI WALLBOX (MOD 3)

CABLU DE INCARCARE CA, PENTRU STATIILE PUBLICE SI WALLBOX (MOD 3)

Cablul de incarcare mod 3 permite conectarea vehiculului la statiile incarcare CA publice si de la domiciliu (wallbox). Dispune de un conector de tip 2 la ambele capete.
CABLU DE INCARCARE RAPIDA CC PARTAJAT

CABLU DE INCARCARE RAPIDA CC PARTAJAT

La statiile de incarcare publice de pe autostrazi si drumuri nationale este atasat intotdeauna un cablu de incarcare rapida CC, astfel incat nu trebuie sa utilizati propriul cablu. Pentru incarcare, conectorul cablului trebuie sa fie conectat la ambele parti ale prizei CCS a vehiculului.
CABLU DE INCARCARE PENTRU PRIZA DE UZ CASNIC (MOD 2)

CABLU DE INCARCARE PENTRU PRIZA DE UZ CASNIC (MOD 2)

Cablul de incarcare mod 2 conecteaza vehiculul la prizele de uz casnic utilizand un conector de tip 2 la un capat si un stecher pentru priza de uz casnic la celalalt.

APLICATII RECOMANDATE PENTRU SMARTPHONE

Obtineti acces instantaneu la monitorizare, comenzi si ghiduri de referinta pentru incarcarea hibrid electric la domiciliu sau in timpul calatoriilor, cu aplicatiile Land Rover Remote si Land Rover iGuide.

OBTINETI INFORMATII PRIVIND INCARCAREA IN TIMPUL DEPLASARII

OBTINETI INFORMATII PRIVIND INCARCAREA IN TIMPUL DEPLASARII

Aplicatia Land Rover iGuide permite gasirea cu usurinta si intelegerea principalelor functii si comenzi ale modelului Land Rover hibrid electric. Aceasta joaca si rolul de manual de utilizare la purtator si se asigura ca gasiti intotdeauna raspunsul la orice intrebare legata de incarcare. 1
CONTROLATI SI MONITORIZATI INCARCAREA DE LA DISTANTA

CONTROLATI SI MONITORIZATI INCARCAREA DE LA DISTANTA

Functia incarcare de la distanta a aplicatiei Land Rover Remote ofera control total asupra functiilor starii de incarcare, direct de pe telefon. Orele de plecare si perioada de incarcare preferata pot fi setate si prin atingerea unui buton. 1

ASISTENTA SUPLIMENTARA

INSTALAREA UNUI INCARCATOR LA DOMICILIU

INSTALAREA UNUI INCARCATOR LA DOMICILIU

Incarcatorul instalat acasa, intr-un mod profesional este cel mai simplu si mai convenabil mod de a incepe fiecare zi cu o incarcare completa.
INCARCARE EV PUBLICA

INCARCARE EV PUBLICA

Incarcarea la destinatie este foarte utila in timpul calatoriilor. Aflati unde puteti face acest lucru si care sunt modalitatile de plata.
CONFIGURARE

CONFIGURARE

Pentru a profita la maximum de functiile si echipamentele principale ale vehiculului dvs., primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va conectati la sistemul multimedia si sa configurati comenzile de la distanta1 pe smartphone.
MODURILE DE CONDUS hibrid electric

MODURILE DE CONDUS hibrid electric

Familiarizati-va cu modurile de condus care va permit sa va deplasati utilizand motorul electric sau cel pe benzina.

1Numai smartphone-uri compatibile. In functie de disponibilitatea pe piata a platformelor furnizorilor terta parte si de puterea semnalului in reteaua mobila.

Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dvs. Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

IOS este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android este o marca comerciala a Google LLC