TEHNOLOGIA BATERIILOR VEHICULELOR ELECTRICE SI HIBRIDE

PROIECTATA PENTRU A FI DURABILA

La fel ca un Land Rover in ansamblul sau, bateria litiu-ion puternica de la bordul vehiculului este proiectata pentru a inspira incredere deplina la volan, an dupa an si indiferent de conditiile de rulare.

CUM FUNCTIONEAZA O BATERIE?

CUM FUNCTIONEAZA O BATERIE?

Bateria vehiculului dumneavoastra electric consta in mai multe module individuale Lithium-Ion care lucreaza impreuna intr-un singur pachet reincarcabil.

La apasarea pedalei de acceleratie a vehiculului Land Rover, puterea se transmite de la baterie la motorul electric care antreneaza rotile. Acest lucru consuma treptat cantitatea de energie electrica stocata, pana cand trebuie sa va conectati si sa incarcati din nou.
CAT TIMP REZISTA O BATERIE?

CAT TIMP REZISTA O BATERIE?

Bateriile sunt proiectate sa dureze chiar mai mult decat durata de viata a vehiculului dumneavoastra. Spre deosebire de versiunea mult mai mica a bateriei Lithium-Ion care se gaseste in interiorul laptopului sau al telefonului mobil, o baterie Land Rover utilizeaza tehnologii si tehnici specifice pentru a-si optimiza performanta timp de multi ani si multe mii de kilometri.

Printre acestea se numara si sistemele sofisticate de racire cu lichid si un tampon inteligent, care ajuta la protejarea bateriei impotriva uzurii provocate de incarcarea frecventa.

GARANTIA BATERIEI

Pentru linistea dumneavoastra, garantam bateria modelelor electric hybrid timp de sase ani sau 100.000 km - oricare dintre situatii survine prima. Iar pe durata garantiei, expertii nostri EV vor remedia gratuit orice defecte de fabricatie.

De fapt, rarele probleme care pot afecta bateria sunt in general cauzate de o singura celula. Modulul care contine aceasta celula poate fi inlocuit cu usurinta, astfel incat bateria sa revina la performante maxime.
GARANTIA BATERIEI

CAND VINE MOMENTUL, REUTILIZAM SI
RECICLAM

In centrul strategiei noastre de sustenabilitate se afla extinderea duratei de viata a bateriilor, prin intermediul economiei circulare.

PRIMA VIATA CA PARTE DINTR-UN LAND ROVER
A DOUA VIATA PENTRU STOCAREA ENERGIEI
RECICLARE SI RECONSTRUCTIE

EXPLORATI IN CONTINUARE MODELELE ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC

Nu exista distanta de neacoperit. Vedeti cum puteti maximiza autonomia la fiecare calatorie.
Incarcarea

Incarcarea

De la timpul de incarcare la economiile de costuri, aflati tot ce trebuie sa stiti despre incarcarea unui vehicul acasa sau la destinatie.
MOBILITATE AUTO SUSTENABILA

MOBILITATE AUTO SUSTENABILA

Explorati modurile in care reimaginam luxul sustenabil gratie puritatii condusului in modul electric.