INCARCAREA MODELELOR ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID (PHEV)

INCARCAREA MODELELOR ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID (PHEV)

NICAIERI NU ESTE CA ACASA

Va recomandam sa incarcati confortabil de acasa cat mai mult, deoarece acesta este cel mai ieftin si mai convenabil mod de a incarca - la fel de simplu cum ati incarca telefonul.

PENTRU O VITEZA DE INCARCARE MAI MARE, UTILIZATI UN INCARCATOR LA DOMICILIU

PENTRU O VITEZA DE INCARCARE MAI MARE, UTILIZATI UN INCARCATOR LA DOMICILIU

Cel mai rapid mod de a incarca acasa este cu ajutorul incarcatorului instalat de un specialist. Dealerul local va poate ajuta sa gasiti furnizori recomandati de incarcatoare la domiciliu in zona dumneavoastra
INCARCATI IN SIGURANTA, INDIFERENT DE VREME

INCARCATI IN SIGURANTA, INDIFERENT DE VREME

Incarcatoarele la domiciliu recomandate de noi pot fi utilizate pe orice vreme. Indiferent daca ploua sau e soare puternic, veti fi mereu pregatiti pentru modul electric.

INCARCAREA IN TIMPUL CALATORIILOR

VERIFICATI NIVELUL DE INCARCARE ORIUNDE V-ATI AFLA

TIMPI DE INCARCARE

Cifrele noastre pentru statiile de incarcare rapida CC - amplasate de obicei in centrele de servicii de pe autostrada si pe drumurile nationale - sunt valabile pentru incarcarea pana la 80%. Acest lucru se datoreaza faptului ca viteza de incarcare incetineste semnificativ peste 80%, pentru a proteja bateria si a optimiza durata de viata a acesteia.

Vehicul Incarcare CA la domiciliu si statii publice (7 kW) 0 – 100% Incarcare rapida CC 0 – 80% Incarcare CC (ore de varf)
Range Rover electric TBC TBC 350 kW
Range Rover electric hybrid Minim 5 ore2 Mai putin de 40 de minute2 43 kW
Range Rover Sport electric hybrid Minim 5 ore2 Mai putin de 40 de minute2 43 kW
Range Rover Velar electric hybrid Minim 2 ore si 30 de minute2 30 de minute2 35 kW
Noul Range Rover Evoque electric hybrid Minim 2 ore si 12 minute2 30 de minute2 32 kW
Discovery Sport electric hybrid Minim 2 ore si 12 minute2 30 de minute2 32 kW
Defender electric hybrid Minim 2 ore si 30 de minute2 30 de minute2 40 kW

EXPLORATI IN CONTINUARE MODELELE ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID

INSTALAREA UNUI INCARCATOR LA DOMICILIU

INSTALAREA UNUI INCARCATOR LA DOMICILIU

Un incarcator instalat la domiciliu de un specialist este cel mai simplu si mai convenabil mod de a incepe fiecare zi cu bateria incarcata complet.
INCARCAREA EV LA STATIILE DE INCARCARE PUBLICE

INCARCAREA EV LA STATIILE DE INCARCARE PUBLICE

Incarcarea la destinatie este foarte utila in timpul calatoriilor. Aflati unde puteti face acest lucru si care sunt modalitatile de plata.


1Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dumneavoastra Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

2Cifrele furnizate sunt rezultatul testelor oficiale efectuate de producător în conformitate cu legislația UE. Doar în scop de comparație. Cifrele din lumea reală pot fi diferite. Cifrele2 privind emisiile de CO și economia de combustibil pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, încărcătura, echiparea roților și accesoriile montate.

3Cablul pentru vehiculele electrice este disponibil numai pe anumite piete. Adresati-va dealerului local.