AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC

INCREDEREA DE A MERGE ORIUNDE

Oriunde te asteapta o aventura, cu energia electrica nimic nu-ti sta in cale.

MODELELE ELECTRICE EXCELEAZA IN ORAS

Cu o autonomie in modul electric de pana la 68 km (42 mile)†, Range Rover Evoque electric hybrid, de exemplu, poate parcurge majoritatea distantelor zilnice mai scurte cu o singura incarcare si cu zero emisii de noxe. Deoarece energia electrica este de obicei mai ieftina pe kilometru, in felul acesta ati putea chiar economisi bani.
MODELELE ELECTRICE EXCELEAZA IN ORAS

CE DISTANTA POT CONDUCE IN MODUL ELECTRIC?

Explorati autonomia in modul electric pentru cele mai noi modele Land Rover din gama electric hybrid.

NOUL RANGE ROVER Electric Hybrid

NOUL RANGE ROVER Electric Hybrid

Un Range Rover la superlativ. Autonomie EV de pana la 113 km (70 mile)‡ ††.
NOUL RANGE ROVER SPORT Electric Hybrid

NOUL RANGE ROVER SPORT Electric Hybrid

Pasional, impresionant, fara compromisuri. Autonomie EV de pana la 115 km (71 mile)ࠠ.
RANGE ROVER VELAR Electric Hybrid

RANGE ROVER VELAR Electric Hybrid

Un Range Rover versatil si impresionant. Autonomie EV de pana la 61 km (38 mile)‡ †.
RANGE ROVER EVOQUE Electric Hybrid

RANGE ROVER EVOQUE Electric Hybrid

Modelul Range Rover urban compact. Autonomie EV de pana la 62 km (39 mile)‡ †
DISCOVERY SPORT Electric Hybrid

DISCOVERY SPORT Electric Hybrid

Un SUV compact si functional. Autonomie EV de pana la 60 km (37 mile)‡ ††
DEFENDER Electric Hybrid

DEFENDER Electric Hybrid

Cel mai capabil Land Rover.
Autonomie EV de pana la 51 km (32 mile)‡ ††.

DE CE AUTONOMIA REALA IN MODUL ELECTRIC ESTE ADESEA MAI MICA DECAT CEA OFICIALA?

Cifrele publicate permit soferilor sa compare un vehicul cu altul in aceleasi conditii. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, toti producatorii testeaza conform acelorasi standarde WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial) si publica aceste cifre.

In comparatie cu conditiile si temperaturile controlate din standardul WLTP, in conditii reale, autonomia vehiculului dumneavoastra variaza in functie de factori precum viteza, temperaturile exterioare si greutatea pe care o transportati.
DE CE AUTONOMIA REALA IN MODUL ELECTRIC ESTE ADESEA MAI MICA DECAT CEA OFICIALA?

CUM POT MAXIMIZA AUTONOMIA EV?

Autonomia EV este de regula influentata de conditiile reale de deplasare. Cu acces la incarcarea la domiciliu, autonomia ar trebui sa fie rareori o problema pentru deplasarile locale, dar exista si alte cateva modalitati simple prin care puteti maximiza autonomia EV in fiecare zi.

PRECONDITIONARE

PRECONDITIONARE

Preconditionarea va permite sa incalziti sau sa raciti habitaclul si bateria, in timp ce modelul Land Rover se incarca. Astfel este utilizata energia de la retea, nu de la baterie, pentru a maximiza autonomia.
VITEZA DE DEPLASARE

VITEZA DE DEPLASARE

Deplasarea cu viteza constanta, fara accelerari sau franari frecvente si bruste, permite maximizarea autonomiei in modul electric.
MOD ECO

MOD ECO

Modul Eco este o modalitate simpla de a optimiza autonomia in timpul calatoriei. Acesta modifica unele setari, cum ar fi temperatura din habitaclu si recircularea aerului, pentru a economisi energie si a maximiza autonomia.
RECUPERARE ENERGIE LA FRANARE

RECUPERARE ENERGIE LA FRANARE

Imediat ce eliberati pedala de acceleratie, sistemul inteligent de franare cu recuperarea energiei incetineste eficient vehiculul si converteste in acelasi timp puterea generata, pentru a optimiza autonomia bateriei. Apasarea pedalei de frana sporeste cantitatea de energie generata.

EXPLORATI IN CONTINUARE MODELELE ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID

VEHICULE ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID

VEHICULE ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID

Explorati gama de modele electrice si electric hybrid, care intruchipeaza viziunea noastra moderna cu privire la performantele si luxul modern Land Rover.
TEHNOLOGIA BATERIILOR VEHICULELOR ELECTRICE SI HIBRIDE

TEHNOLOGIA BATERIILOR VEHICULELOR ELECTRICE SI HIBRIDE

Intelegeti tehnologia durabila care ne propulseaza vehiculele si modul in care aceasta respecta strategia noastra de sustenabilitate.
EXPLORATI OPTIUNILE DE INCARCARE

EXPLORATI OPTIUNILE DE INCARCARE

De la timpul de incarcare la economiile de costuri, aflati tot ce trebuie sa stiti despre incarcarea unui vehicul acasa sau la destinatie.

Valorile autonomiei in modul electric au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat. Autonomia reala variaza in functie de starea vehiculului si bateriei, traseul real, conditiile de deplasare si stilul de condus.

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator, in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina si accesoriile montate. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

††Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.