ALEGETI MOTORIZAREA CARE VI SE POTRIVESTE

ALEGETI MOTORIZAREA CARE VI SE POTRIVESTE

Stiati ca modul in care conduceti, unde conduceti si cat de departe conduceti pot influenta semnificativ performantele si eficienta vehiculului? De exemplu, navetele zilnice in traficul urban aglomerat vor beneficia, de obicei, de un alt tip de putere decat calatoriile obisnuite pe autostrada sau remorcarea frecventa.


Aici va putem ajuta sa gasiti modelul potrivit in functie de stilul dvs. de condus.

TIPURI DE MOTORIZARI LAND ROVER

ELECTRIC HYBRID (PHEV)

ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Un model Land Rover plug-in electric hibrid (PHEV) este ideal daca aveti acces la sau puteti instala o statie de incarcare la domiciliu sau la serviciu si conduceti, in general, distante scurte in zone urbane.
MILD HYBRID (MHEV) – BENZINA

MILD HYBRID (MHEV) – BENZINA

Un model benzina mild hybrid Land Rover este ideal daca in general conduceti distante scurte in zone urbane si nu aveti acces sau nu puteti instala o statie de incarcare la domiciliu sau la serviciu.
MILD HYBRID (MHEV) – DIESEL

MILD HYBRID (MHEV) – DIESEL

Un model diesel mild hybrid Land Rover este ideal daca in general conduceti distante lungi pe autostrada si daca va doriti o capacitate de remorcare exceptionala marca Land Rover.

AJUTATI-MA SA ALEG

Raspundeti la cinci intrebari scurte despre obiceiurile de condus, pentru a afla daca urmatorul dvs. vehicul ar trebui sa fie un model plug-in hybrid sau mild hybrid.

  • POSESORUL VEHICULULUI VETI FI DVS. SAU COMPANIA?