ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE PRETUIESTE TRECUTUL GLORIOS SI UNANIM APRECIAT AL JAGUAR LAND ROVER, PENTRU A-I ASIGURA UN VIITOR GLORIOS.

SERVICII COMPLETE

Locatia adaposteste, de asemenea, 4 echipe specializate in crearea si furnizarea de vehicule autentice, servicii pentru clienti, piese originale si experiente clasice.

LAND ROVER CLASSIC

AUTOMOBILE AUTENTICE

AUTOMOBILE AUTENTICE

Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
SERVICII PENTRU CLIENTI

SERVICII PENTRU CLIENTI

Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
EXPERIENTE CLASICE

EXPERIENTE CLASICE

Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.