FEDERATIA INTERNATIONALA A SOCIETATILOR DE CRUCE ROSIE SI SEMILUNA ROSIE

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) este cea mai mare retea umanitara din lume, cu 150 de milioane de asistati, prin intermediul a 189 de filiale nationale, cu peste 13 milioane de voluntari.
Colaborarea indelungata cu Crucea Rosie a inceput in 1954, cand am oferit Crucii Rosii din Marea Britanie un Land Rover din seria 1 pe post de dispensar mobil in Dubai.

Colaborarea s-a consolidat in 2007, ca parte a dezvoltarii competitiei Land Rover G4. De atunci, realizarile pe plan international includ imprumutul si donarea a 120 de vehicule si acordarea de ajutor direct pentru mai mult de 800.000 de persoane. La nivel global, mai mult de 1 milion de persoane au beneficiat indirect de asistenta pe care Land Rover o acorda IFRC, cu finantari in valoare de peste 6,4 milioane £ din 2007.


In 2013, Land Rover si-a prelungit parteneriatul la nivel global „Ajutorul acordat persoanelor vulnerabile din intreaga lume” pentru inca 5 ani, cu obiectivul de a investi 15 milioane de lire pana in 2018. Aceasta initiativa va contribui la indeplinirea obiectivului general al Jaguar Land Rover de creare de oportunitati pentru 12 milioane de persoane pana in 2020, prin intermediul programului global de responsabilitate sociala a corporatiei.