SISTEME AVANSATE DE ASISTENTA PENTRU SOFER (ADAS)

ACESTE SISTEME OPTIONALE SUNT DISPONIBILE SEPARAT SAU CA PARTE A UNUI PACHET DE ASISTENTA PENTRU SOFER. PACHETELE SI SISTEMELE VARIAZA IN FUNCTIE DE VEHICUL
Evoque pe strazile orasului

SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS

O optiune personalizabila care reuneste patru sisteme de asistenta pentru sofer: Avertizare coliziune frontala, asistenta pentru pastrarea benzii de deplasare, avertizare restrictie de viteza si notificare restrictie de viteza.

Imagine detaliata vitezometru
Imagine detaliata vitezometru

SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS

InControl include sisteme de asistenta pentru sofer standard si optionale, care va permit sa va bucurati din plin de modelul dumneavoastra Land Rover, oferind cel mai ridicat standard de siguranta, indiferent de conditiile de deplasare. Pentru a descoperi cele mai potrivite optiuni, luati legatura cu dealerul local.

Imagine control adaptiv viteza de croaziera

CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA

Setati viteza de croaziera si distanta pe care doriti sa o pastrati pana la vehiculul din fata, iar vehiculul dumneavoastra va incetini automat, odata cu traficul.
Imagine franare de urgenta

FRANARE DE URGENTA

Franarea de urgenta poate preveni coliziunile cu alte vehicule, pietoni sau biciclisti. Afiseaza o avertizare in cazul unei coliziuni iminente si actioneaza automat franele, daca nu este luata nicio masura.
Imagine asistenta pentru pastrarea benzii de deplasare

ASISTENTA PENTRU MENTINEREA BENZII DE DEPLASARE

Asistenta pentru mentinerea benzii de deplasare detecteaza daca vehiculul paraseste banda de deplasare si actioneaza asupra directiei, incurajandu-va sa corectati traiectoria.
Imagine asistenta pentru unghiul mort

ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT

Asistenta pentru unghiul mort2 imbunatateste siguranta la schimbarea benzii de deplasare, prin aprinderea unei mici lampi de avertizare pe oglinda retrovizoare exterioara, daca vehiculul detecteaza prezenta unui alt vehicul in unghiul mort. Interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care prezinta risc de coliziune.
Imagine stilizata recunoastere indicatoare rutiere Land Rover

RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE, CU LIMITATOR DE VITEZA ADAPTIV

Afiseaza in mod clar restrictiile de viteza si indicatoarele de depasire interzisa in cadrul grupului de instrumente sau pe afisajul de pe parbriz, disponibil optional. Daca este activat, limitatorul de viteza adaptiv utilizeaza recunoasterea indicatoare rutiere,3 pentru a ajusta corespunzator viteza vehiculului.
Imagine stilizata monitorizare stare sofer Land Rover

MONITORIZARE STARE SOFER

Monitorizarea starii soferului detecteaza primele semne de oboseala, prin monitorizarea manevrarii volanului si apasarii pedalelor de frana si de acceleratie, pentru a va avertiza din timp daca trebuie sa luati o pauza.
Imagine stilizata monitorizare coliziune din spate Land Rover

MONITORIZARE COLIZIUNE DIN SPATE

Monitorizarea pentru coliziune din spate poate detecta daca un vehicul care se apropie din spate nu incetineste si prezinta un pericol de accident. Apoi sistemul incearca sa avertizeze soferul sa franeze, prin activarea automata a luminilor de avarie.

SISTEME DE ASISTENTA LA PARCARE

Permit manevrarea modelului Land Rover in cele mai inguste locuri de parcare. Pentru a descoperi cele mai potrivite optiuni, luati legatura cu dealerul local.

Sistem de asistenta la parcare Defender

CAMERE VIDEO PERIMETRALE 3D

Camerele video perimetrale 3D asigura o vizibilitate imbunatatita. Perspectivele 3D noi ale exteriorului si imaginea 360° de sus usureaza manevrele, iar imaginile in off-road oferite de sistemul de vizibilitate inovator ClearSight ofera incredere la deplasarea pe diferite suprafete.
Imagine asistenta la parcarea cu fata si cu spatele

SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE

Asigura o manevrare mai usoara. Senzorii din barele fata si spate pot fi activati manual sau atunci cand se selecteaza marsarierul. In timp ce parcati, afisajul ecranului tactil si feedbackul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
Imagine monitorizare trafic din spate

MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE

Monitorizarea traficului din spate avertizeaza daca de una dintre partile laterale se apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Utila in special la iesirea cu spatele dintr-un loc de parcare.
Imagine monitorizare iesire in siguranta

MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA

Monitorizarea pentru iesirea in siguranta ofera siguranta pasagerilor la parasirea vehiculului, prin intermediul unei avertizari luminoase pe usa, daca se detecteaza apropierea unui pericol, cum ar fi vehicule si biciclete aflate in miscare.

CONFIGURATOR

Configurati vehiculul in functie de nevoile dumneavoastra

Range Rover

NOUL RANGE ROVER

Lux si rafinament fara egal.
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Visceral. Impresionant. Fara compromisuri.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Un Range Rover avangardist.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Personalitate pregnanta.
Discovery

DISCOVERY

Cel mai versatil SUV cu 7 locuri.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Un SUV compact si functional.
DEFENDER

DEFENDER

Capabil de lucruri marete.
Range Rover

NOUL RANGE ROVER

Lux si rafinament fara egal.
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Visceral. Impresionant. Fara compromisuri.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Un Range Rover avangardist.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Personalitate pregnanta.
Discovery

DISCOVERY

Cel mai versatil SUV cu 7 locuri.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Un SUV compact si functional.
DEFENDER

DEFENDER

Capabil de lucruri marete.

1Important: vehiculele de pe pietele GSR II si/sau NCAP vor reveni la modul „High” la fiecare cuplare a contactului. Pe pietele non-GSR II si/sau non NCAP, modul selectat pentru asistenta sofer ramane in memoria vehiculului si nu este modificat la fiecare cuplare a contactului. Indiferent de piata, setarile selectate de sofer in modul „Custom” vor fi retinute de vehicul. GSRII (Reglementari generale privind siguranta II) este o legislatie privind siguranta care a intrat in vigoare pentru noile modele in 2022 si se va aplica modelelor deja lansate in 2024
2Asistenta pentru unghiul mort poate ajuta la prevenirea coliziunilor. Daca vehiculul dumneavoastra detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care prezinta risc de coliziune.
3Disponibil numai cu Pivi Pro.  

Pentru informatii suplimentare, descarcati si utilizati aplicatia iGuide.
Descarcati iGuide pentru Apple.
Descarcati iGuide pentru Android.  

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.  

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai daca acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.