GRIJA FATA DE VEHICUL


DEALERII NOSTRI OFERA VERIFICARI ALE STARII VEHICULULUI SI PLANURI DE SERVICE ASTFEL INCAT SA FITI INTOTDEAUNA PREGATITI DE DRUM

GRIJA FATA DE VEHICULUL DVS.

Din momentul in care contactaţi unul dintre service-urile noastre autorizate, veti fi in legatura cu tehnicieni specializati, care vor evalua vehiculul dvs. cu cel mai evoluat echipament de diagnoza si vor efectua reparatiile necesare utilizand piese originale Land Rover, proiectate si realizate special pentru vehiculul dvs.

ISTORICUL DE SERVICE ONLINE

Toate modelele Land Rover dispun de istoric de service online sigur, care elimina riscul repetarii sau ratarii unei revizii si ajuta astfel la protejarea valorii reziduale.
ACCESATI ISTORICUL DE SERVICE
CASTROL

CASTROL

De mai bine de 10 ani, Castrol formuleaza lubrifianti proiectati special pentru motoarele Land Rover, care asigura reducerea uzurii, emisiilor de CO2 si consumului de combustibil, optimizand in acelasi timp performantele si capabilitatile.
ADBLUE®

ADBLUE®

AdBlue® este un lichid non-toxic, inodor si non-inflamabil, care curata gazele de esapament, prin descompunerea emisiilor de oxid de azot (Nox) in vapori de apa inofensivi si azot in stare gazoasa.

VERIFICAREA STARII MASINII

Oferim o evaluare completa a starii generale a vehiculului Land Rover, cu o verificare gratuita a starii vehiculului, in format electronic, care include o prezentare a raportului cu rezultate de catre consultantul de service.