TEHNOLOGIE SI INOVATII


TEHNOLOGIA INTELIGENTA SI INOVATIILE STAU LA BAZA A TOT CEEA CE FACEM

VIITORUL ESTE DEJA AICI

Ne bazam pe mii de ingineri si investim in cercetare si dezvoltare in domeniul auto mai mult decat orice alt producator de automobile din UK - pentru a ne mentine in varful piramidei.

PROPULSIA ELECTRICA

PROPULSIA ELECTRICA

Fara niciun compromis din punct de vedere al capabilitatilor, performantelor sau aspectului, sistemul electric hibrid cu conectare la priza (PHEV) al modelului P400e are la baza cea mai inovatoare motorizare Land Rover de pana acum, cu emisii de CO₂ foarte reduse.
STRUCTURA DIN ALUMINIU

STRUCTURA DIN ALUMINIU

Mai usoara, mai robusta si mai sustenabila, caroseria autoportanta inovatoare asigura rigiditate si rafinament exceptionale si capabilitatea de a face fata solicitarilor in off-road.
MOTOARE INGENIUM

MOTOARE INGENIUM

Complet noua, gama de motoare Ingenium a fost realizata in vederea maximizarii performantelor si sustenabilitatii ecologice, precum si reducerii costurilor de exploatare.
VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE

VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE

Imbunatateste comportamentul rutier la abordarea virajelor, impreuna cu sistemul Intelligent Driveline Dynamics. Aceste 2 sisteme distribuie cuplul motor in functie de situatie si permit stabilizarea vehiculului.
MULTIMEDIA INCONTROL

MULTIMEDIA INCONTROL

Gama de servicii si aplicatii InControl va conecteaza la vehiculul Land Rover, asigurand o simbioza perfecta si sigura cu lumea inconjuratoare - include Touch Pro Duo, cel mai avansat sistem multimedia de la bordul vehiculelor noastre.
FARURI PIXEL-LASER CU LED

FARURI PIXEL-LASER CU LED

Farurile pixel-laser cu LED si lumini de zi signature utilizeaza tehnologia laser pentru a asigura o luminozitate de 5 ori mai mare decat farurile cu LED standard si asigura vizibilitate pe o distanta mai mare de jumatate de kilometru.
TERRAIN RESPONSE

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response activeaza setarile optime ale vehiculului in functie de conditiile de deplasare, pe baza informatiilor introduse de catre sofer. Apoi sistemul adapteaza in mod automat tractiunea, agilitatea si controlul, in functie de suprafata de rulare.
CONDUS AUTONOM

CONDUS AUTONOM

Land Rover dezvolta sisteme de condus autonom, montate pe un model Range Rover Sport fara sofer, care permite operatorului sa actioneze directia, acceleratia si franele din afara vehiculului, cu ajutorul unui smartphone.