ACTIVAREA INCONTROL PRO SERVICES

ACTIVAREA INCONTROL PRO SERVICES

CAPABILITATI AVANSATE

Incontrol Pro Services este integrat in Incontrol Connect Pro si asigura capabilitati de navigatie, multimedia si conectivitate imbunatatite pentru Incontrol Touch Pro. Pentru a activa Pro Services, urmati instructiunile de mai jos.

ACTIVAREA CONECTIVITATII

PASUL 1

PASUL 1

Mai intai va trebui sa instalati o cartela Micro SIM, conform instructiunilor din pagina de instalare a cartelei SIM.
PASUL 2

PASUL 2

Accesati setarile de conectivitate ale vehiculului, din meniul setarilor generale ale acestuia si activati datele mobile. Accesati icon-ul Settings (setari) din orice ecran > All Settings (toate setarile) > Features (functii) > Connectivity (conectivitate) > Mobile Data ON (date mobile activate).
PASUL 3

PASUL 3

Dupa conectarea cu succes, se va afisa o pictograma 3G sau WiFi in coltul superior al ecranului tactil. In functie de puterea semnalului de retea, conectarea la internet este posibil sa dureze pana la 2 minute.

CREATI UN PROFIL

PASUL 1

PASUL 1

Atunci cand utilizati pentru prima data sistemul de navigatie InControl Touch Pro, vi se va solicita sa creati un profil si sa dati un nume acestuia. Acest lucru va permite sa salvati destinatiile preferate, calatoriile anterioare si setarile de navigatie.
PASUL 2

PASUL 2

In momentul in care vi se solicita, defilati pana in partea de jos a paginii si selectati Turn on all/Turn on (activare toate/activare), pentru a activa toate functiile de navigatie care solicita conectarea la internet. Acestea includ modelele istorice privind traficul si informatiile din trafic in timp real. Daca selectati Continue/Cancel (continuare/anulare), se dezactiveaza toate functiile de navigatie care solicita conectarea la internet.

CONTUL DVS. DE NAVIGATIE

CREATI UN CONT

CREATI UN CONT

Dupa crearea profilului, puteti crea un cont de navigatie InControl Touch Pro, selectand Sign In (conectare) din ecranul principal de navigatie. De asemenea, vi se poate solicita sa faceti acest lucru atunci cand accesati anumite functii care solicita conectarea, cum ar fi distribuirea orei estimate a sosirii, sincronizarea cloud sau navigatie cu traseu complet.
ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE

ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE

Urmati instructiunile de pe ecran privind crearea unui cont nou. Vi se va solicita sa acceptati termenii si conditiile pentru navigatie, care pot fi accesate prin introducerea in browser adresei URL respective.

ACTIVATI APLICATIILE LIVE

PASUL 1

PASUL 1

Pentru a selecta si accesa aplicatiile LIVE, selectati meniul Extra Features (functii suplimentare) de pe ecranul tactil al modelului dvs. Land Rover.
PASUL 2

PASUL 2

Conectati-va utilizand adresa de e-mail si parola asociate contului InControl Protect. De asemenea, puteti selecta un diminutiv si crea un cod PIN, pentru a va putea conecta fara sa trebuiasca sa utilizati de fiecare data acreditarile. Daca nu sunteti conectat, preferintele dvs. nu vor fi salvate.
PASUL 3

PASUL 3

Daca in fereastra Update (actualizare) apare o sageata verde indreptata in jos, inseamna ca sunt disponibile actualizari. Selectati Update (actualizare), daca este cazul.*

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL

SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL

Creati un cont My Land Rover InControl si conectati-va la acesta, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre Land Rover InControl.
TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Land Rover InControl.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.