ALEGETI MOTORIZAREA IDEALA
PENTRU DUMNEAVOASTRA

ALEGETI MOTORIZAREA IDEALA <br>PENTRU DUMNEAVOASTRA

Stiati ca modul in care conduceti, unde conduceti si cat de departe conduceti pot influenta semnificativ performantele si eficienta vehiculului? De exemplu, navetele zilnice in traficul urban aglomerat vor beneficia, de obicei, de un alt tip de putere decat calatoriile obisnuite pe autostrada sau remorcarea frecventa. 


Aici va putem ajuta sa gasiti modelul potrivit in functie de stilul dumneavoastra de condus.

TIPURI DE MOTORIZARI LAND ROVER

CE ESTE UN VEHICUL ELECTRIC

CE ESTE UN VEHICUL ELECTRIC

Vehiculele electrice sunt propulsate de un motor electric si o baterie. In loc sa alimentati la benzinarie, puteti alimenta vehiculul la o statie de incarcare la domiciliu. In timpul calatoriilor beneficiati de incarcare rapida CC la statiile publice de incarcare.
CE ESTE UN VEHICUL ELECTRIC HYBRID (PHEV)

CE ESTE UN VEHICUL ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Vehiculele plug-in electric hybrid (PHEV) sunt echipate un motor pe benzina si unul electric, ceea ce permite ca statia de incarcare la domiciliu sa fie optionala. Treceti de la naveta in modul 100% electric, cu zero emisii de noxe, la o propulsie combinata, pe benzina si electrica, in timpul deplasarilor mai lungi.
CE ESTE UN VEHICUL MILD HYBRID (MHEV)

CE ESTE UN VEHICUL MILD HYBRID (MHEV)

Fara sa necesite incarcare, vehiculele mild electric (MHEV) sporesc eficienta motoarelor, prin reutilizarea energiei regenerate la decelerare si franarea cu recuperarea energiei. Acestea sunt versatile si ofera optiuni pentru stiluri variate de condus.

AJUTATI-MA SA ALEG

Raspundeti la cinci intrebari scurte despre obiceiurile de condus, pentru a afla daca urmatorul dumneavoastra vehicul ar trebui sa fie un model electric hybrid sau mild hybrid.

  • POSESORUL VEHICULULUI VETI FI DUMNEAVOASTRA SAU COMPANIA?