RANGE ROVER EVOQUE OPTIUNI SI ACCESORII

Personalizati modelul Range Rover Evoque cu o gama de optiuni si accesorii care imbunatatesc experienta in utilizarea zilnica.

RANGE ROVER EVOQUE OPTIUNI SI ACCESORII

RANGE ROVER EVOQUE OPTIUNI SI ACCESORII

PACHETE OPTIONALE

Cu o gama de optiuni care se completeaza, pachetele noastre de optiuni pot imbunatati si personaliza designul si performantele modelului Range Rover Evoque.

PACHET BLACK
PACHET TECHNOLOGY
PACHET DYNAMIC HANDLING
PACHET DRIVER ASSISTANCE

PACHET CONVENIENCE

Asistenta pentru comutare automata faza lunga face mai usor condusul pe timp de noapte al modelului Range Rover Evoque. Hayonul actionat electric asigura un acces usor la portbagaj iar functia de acces fara cheie imbunatateste confortul.

PACHET COLD CLIMATE

Cu parbriz, scaune fata si spate si volan incalzite, calatoriti in conditii de confort indiferent cat de frig este afara.

PACHET COMFORT

Un habitaclu si mai primitor. Purificare aer din habitaclu Plus, iluminare configurabila habitaclu si climatizare pe 2 zone, pentru imbunatatirea confortului la bord.

PACHET TOWING

Indiferent de teren sau de sarcina transportata, confortul este imbunatatit cu pachetul Towing3, care include asistenta avansata la remorcare si carlig de remorcare rabatabil electric.

OPTIUNI EXTERIOR

O gama diversificata de optiuni pentru culori, jante si plafon va ajuta sa configurati modelul Range Rover Evoque.

Tribeca Blue

CULORI EXTERIOARE

Exprimati-va personalitatea cu gama noastra extinsa de culori, care include Arroios Grey, Tribeca Blue si Corinthian Bronze. ​
OPTIUNI PLAFON

OPTIUNI PLAFON

Personalizati suplimentar modelul Range Rover Evoque sau imbunatatiti luminozitatea habitaclului, cu plafonul panoramic fix sau culisant4 si cu plafonul contrastant Corinthian Bronze sau Narvik Black.
OPTIUNI JANTE

OPTIUNI JANTE

Sporiti impactul vizual al vehiculului, cu jante din aliaj usor de pana la 21 inch, de culoare argintie, gri inchis satinat si gri inchis lucios cu finisaj diamantat contrastant.

ACCESORII

Personalizati si mai mult modelul Range Rover Evoque, cu accesoriile pentru exterior si interior proiectate pentru a completa stilul dvs. de viata.

PENTRU FUNCTIONALITATE
PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE
PENTRU O PROTECTIE PERFECTA

EXPLORATI IN CONTINUARE

EXPLORATI RANGE ROVER EVOQUE

EXPLORATI RANGE ROVER EVOQUE

Increzator si cu atitudine in toate situatiile.
MODELE SI SPECIFICATII

MODELE SI SPECIFICATII

Explorati intreaga gama de modele.

1Sistemul de vizibilitate ClearSight este disponibil numai impreuna cu camerele video perimetrale 3D. Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile. Echipament optional.

2Asistenta pentru unghiul mort poate ajuta la prevenirea coliziunilor. Daca vehiculul dvs. detecteaza alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, este aplicata o forta de rotatie asupra volanului – indicand ca trebuie corectata traiectoria.

3Utilizarea pentru remorcare si cuplarea reductorului afecteaza semnificativ autonomia in modul EV.

4Daca se opteaza pentru plafon panoramic culisant, spatiul pentru cap in fata si in spate este mai redus.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte niveluri de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de tipurile de motor si transmisie.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.