DISCOVERY SPECIFICATII

DISCOVERY SPECIFICATII
DISCOVERY
Discovery S D250 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY S

DISCOVERY S

Discovery S D250 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANTA
Viteza maxima km/h 194
Acceleratie (sec) 0-100 km/h 8,1
Capacitate rezervor (litri aprox.) 89
CONSUM
GRUP MOTOPROPULSOR
GREUTATI
TRACTARE
MASA PE PLAFON
DIMENSIUNI
INALTIME INTERIOR
SPATIU PENTRU PICIOARE
CAPACITATE DE INCARCARE
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
RAZA DE COTITURA
ADANCIME DE TRAVERSARE

EXPLORATI

PERSONALIZARE

PERSONALIZARE

Selectati dintr-o gama de optiuni si accesorii.
MODELELE DISCOVERY

MODELELE DISCOVERY

Explorati intreaga gama de modele.

*Volumul total de mai sus inseamna un volum util de 922 de litri.

*Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare si accesoriile montate. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

**Consultati valorile WLTP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare si accesoriile montate.

Daca este echipat cu jante de 21".

In cazul echiparii cu climatizare pe 4 zone, latimea portbagajului este de 1.273 mm. Climatizarea pe 4 zone nu este disponibila pentru vehiculele comerciale.

Include toate lichidele si rezervorul plin 90%.

Include sofer de 75 kg, toate lichidele si rezervorul plin 90%.

In cazul echiparii cu jante de 20" tip 5011, cu 5 spite duble, argintiu lucios, sarcina maxima pe cupla de remorcare este de limitata la 100 kg.

In cazul echiparii cu Jante de 20" tip 5011, cu 5 spite duble, argintiu lucios, masa maxima remorcabila este de limitata la 2.500 kg.

volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid.

volumul masurat cu ajutorul corpurilor rigide omologate VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Masele sunt specifice vehiculelor cu echipare standard. Echipamentele optionale sporesc masa. Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.