RANGE ROVER SV

Range Rover SV oferă o gamă mai largă de opțiuni, măiestrie sporită și îmbunătățiri tactile pentru cei care caută o distincție adevărată. Este un lux pe care îl poți atinge, dar și vedea.

O INTERPRETARE RAFINATĂ

Rafinat. Luxos. Exclusiv. Cel mai frumos Range Rover care a fost creat vreodată.

AN EXQUISITE INTERPRETATION
AN EXQUISITE INTERPRETATION

LUXUL RANGE ROVER

Admirați exteriorul frumos, cu grila frontală și bara de protecție exclusive și inscripția Range Rover în două tonuri. Așezați-vă pe scaunele din piele Semi-Aniline. Atingeți comenzile luxoase din ceramică albă Gloss White. Fiecare călătorie este o ocazie de neratat.

PERSONALIZARE SV

Crearea modelului dumneavoastră de Range Rover SV este o experiență personală.Printre materialele unice pentru SV se numără finisajul ceramic Gloss White cu model mozaic în relief sau furnirul contrastant Natural Dark Linear Wenge cu inserții metalice mozaic.

CONECTIVITATE CONTINUĂ

Intuitiv și ușor de conectat la smartphone, Pivi Pro este un avantaj atât pentru pasageri, cât și pentru șofer. Două ecrane tactile de 13,1 inch, exclusiv pentru SV, oferă pasagerilor din spate toate informațiile și divertismentul de care au nevoie.

SV SIGNATURE SUITE 

Opțiunea SV Signature Suite cu patru locuri oferă cea mai bună experiență pentru pasageri la modelele cu ampatament lung, combinând comoditatea fără efort și confortul sporit.

SV SIGNATURE SUITE

SE CREEAZĂ O ARMONIE

Finisată cu piele Windsor sau Ultrafabrics fără pieleTM1consola din spate pe toată lungimea are un strat superior din furnir și iluminare ambientală integrată. Controlerul cu ecran tactil pentru locurile din spate, cu încărcare wireless, permite pasagerilor din spate să dețină controlul asupra confortului și divertismentului.

CONFORTUL ESTE PRIMORDIAL

SV Signature Suite aduce confortul Range Rover în centrul atenției și mai mult. Suporturile pentru pahare și ușa iluminată a frigiderului din consolă se deschid electric și sunt acționate în mod convenabil de la controlerul cu ecran tactil al scaunelor din spate. Sticlăria de cristal Dartington proiectată de SV aduce un plus de finețe.

SPAȚIUL ESTE VERSATIL

Prevăzută cu un suport sculptat pentru brațe și iluminare exclusivă, masa cu deschidere electrică este acționată de la controlerul cu ecran tactil de pe scaunul din spate. Dedesubt, veți descoperi că spațiul a fost utilizat în mod inteligent, cu zone de depozitare integrate și sigure în consola centrală.

TEMA SV INTREPID

Dinamic. Aspect camuflat.

SV INTREPID THEME
SV INTREPID THEME

ACCENTE ȘI DETALII

Detaliile interioare ale acestei teme includ furniruri și finisaje exclusive, precum și comenzi ceramice Satin Black. Placarea metalică antracit și accentele exterioare Graphite Atlas fac ca tema să fie și mai izbitoare.

PERSONALIZAT ÎN CONTINUARE

Accentul dinamic al temei SV Intrepid poate fi accentuat și mai mult cu acoperișul negru contrastant, etrierele de frână roșii și jantele de 23 de inch Satin Black cu inserții Narvik Black Gloss și finisaj Dark Tinted Lacquer.

FĂRĂ PIELE

Tehnologia avansată Ultrafabrics fără pieleTM sunt disponibile la tema SV Intrepid. Materialul moale, suplu și rezistent are un finisaj perforat dreptunghiular unic.

TEMA SV SERENITY

Lux pur, cu accente subtile care îi accentuează exclusivitatea.

SV SERENITY THEME
SV SERENITY THEME

ACCENTE ȘI DETALII

Fiecare milimetru al temei SV Serenity este axat pe lux. Detaliile exterioare strălucesc în culoarea Corinthian Bronze, iar culorile exclusive ale interiorului în două nuanțe accentuează calitățile impresionante ale vehiculului.

PERSONALIZAT ÎN CONTINUARE

Tema exterioară SV Serenity poate fi făcută și mai distinctivă cu un plafon cu contrast Corinthian Bronze și cu jantele opționale de 23 de inch Gloss Dark Grey cu inserții Corinthian Bronze Satin.

MOZAIC DIN FURNIR

Gama de furniruri și finisaje noi și rafinate, cu inserții de furnir și metal într-un model mozaic, demonstrează atenția meticuloasă acordată detaliilor. Broderiile în mozaic de pe scaune completează interiorul.

MOTOARE RANGE ROVER SV

Range Rover SV vine cu cele mai avansate motoare pe care le-am oferit vreodată.

HIBRID ELECTRIC

Range Rover SV este disponibil cu un nou motor hibrid electric plug-in cu autonomie extinsă (PHEV). Motorul Ingenium pe benzină de 3,0 litri cu 6 cilindri Ingenium și motor 160kW oferă o putere combinată de 550 CP (404.5kW)*.

EXPLORAȚI ÎN CONTINUARE

RANGE ROVER BY SV BESPOKE

RANGE ROVER BY SV BESPOKE

Creat in detaliu, acesta este un vehicul special facut si mai special de tine.
MODELE SI SPECIFICATII

MODELE SI SPECIFICATII

Explorati intreaga gama de modele.
RANGE ROVER

RANGE ROVER

Lux si rafinament fara egal.

††Consultați cifrele WLTP.

Cifrele furnizate sunt cifrele NEDC2 calculate pe baza testelor oficiale WLTP ale producătorului, în conformitate cu legislația UE. Doar în scop de comparație. Cifrele din lumea reală pot fi diferite. Cifrele2 privind emisiile de CO și economia de combustibil pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, încărcătura, echiparea roților și accesoriile montate. NEDC2 sunt cifre calculate folosind o formulă guvernamentală pornind de la cifrele WLTP echivalente cu cele care ar fi fost obținute în cadrul vechiului test NEDC. Se poate aplica apoi tratamentul fiscal corect.


*P550e PHEV engine detailed


*
*P615 V8 engine detailed