EXPLORAȚI
RANGE ROVER SPORT

EXPLORAȚI <br>RANGE ROVER SPORT
Range Rover Sport L461 22MY
ATINGEȚI PENTRU A INTERACȚIONA
Range Rover Sport side view.

DESIGN REDUCTIV

Suprafețele întinse ale caroseriei transmit putere și performanță, în timp ce farurile, grila și bara de protecție inferioară sculptate emană încredere și atitudine. Grafica neîntreruptă a luminii spate deosebește spatele.

POSTURĂ ATLETICĂ

Prezența impunătoare a Range Rover Sport pe șosea este derivată din poziția sa musculosă, proporțiile dramatice și protuberanțe scurte. Jantele de 23 inch sunt disponibile într-o gamă de finisaje. Profilul vehiculului este inconfundabil

DETALII EXCLUSIVE

Range Rover Sport Dynamic aduce note de design distinctive. Cu detalii din cupru lustruit satinat, bare de protecție inferioare unice și litere din grafit mat, atitudine amplificatoare și prezență asertivă.
STEALTH AND POWER

MATERIALE CONTEMPORANE

Reimaginăm conceptul de lux modern sustenabil, oferind materiale tehnice contemporane, inclusiv Ultrafabrics opționale ușoareTM, fără compromisuri privind calitatea sau performanța.

NOUL CAMPION AL PERFORMANȚEI

EDIȚIA SV ONE oferă putere supremă de la motorul său mild-hybrid de 635 CP Twin-Turbo, exploatat de sistemul inovator de suspensie 6D Dynamics. Roțile ultra-ușoare din fibră de carbon de 23 inchi și discurile de frână din carbon ceramică deblochează adevăratul potențial dinamic al celui mai avansat Range Rover Sport al nostru tehnologic.
EXPLORAȚI MODELUL

PACHET STORMER HANDLING

Alegeti un comportament rutier mai sportiv, cu ajutorul pachetului optional Stormer Handling. Acesta combina o serie de functii noi de control al sasiului, cum ar fi Dynamic Response Pro, directie integrala si diferential activ controlat electronic, cu vectorizare cuplu prin franare si programe configurabile.
SUSPENSIE PNEUMATICĂ DINAMICĂ

SUSPENSIE PNEUMATICĂ DINAMICĂ

Suspensia pneumatică dinamică reglabilă este montată pe fiecare Range Rover Sport și pregătește preventiv vehiculul pentru drumul din față folosind date de navigație și arcuri pneumatice cu volum comutabil pentru o manevrabilitate mai receptivă și mai calmă.
VECTORIZAREA CUPLULUI

VECTORIZAREA CUPLULUI

Vectorizarea cuplului prin frânare oferă viraje receptive și controlate și manevrabilitate chiar și în cele mai strânse curbe. Diferenţialul electronic şi sistemul de frânare al vehiculului echilibrează în mod constant distribuţia cuplului motor între cele patru roţi.
DINAMICĂ ADAPTIVĂ

DINAMICĂ ADAPTIVĂ

Minimizează mișcările nedorite ale corpului, cum ar fi rostogolirea caroseriei la viraje sau inclinarea la frânare puternică, prin monitorizarea a peste 100 de parametri de până la 500 de ori pe secundă pentru a determina răspunsurile precise necesare.
LANSARE DINAMICĂ

LANSARE DINAMICĂ

LANSARE DINAMICĂ1 optimizează comportamentul la schimbarea vitezelor și oferă un cuplu maxim pentru o accelerație crescută a vehiculului în linie dreaptă. Unic pentru Range Rover Sport.

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (MAXIM)**

122KM
Autonomie estimata WLTP in conditii reale de exploatare - maxim 96 km.

INCARCARE LA STATIILE PUBLICE (MINIM)

<60minute††
Incarcare rapida CC de la 0 la 80% in aproximativ 30 de minute.

0-100 KM/H

5,5SECUNDE
0-100 km/h in 5,5 secunde.

EMISII DE CO2 (DIN)

16g/km

HIBRID ELECTRIC

Performante extraordinare si eficienta, precum si incarcare CC rapida. Disponibil in varianta plug-in electric hybrid (PHEV) cu autonomie extinsa, motorul Ingenium cu 6 cilindri in linie, de 3,0 litri, pe benzina, dezvolta 160 kW si echipeaza modelele P460e sau P550e.
HIBRID ELECTRIC

PUTERE MAXIMA

290KM/h

SARCINA MAXIMA PE CARLIGUL DE REMORCARE

635PS (467kW)

0-100 km/h

3,8secunde2
0-100 km/h în 3,8 secunde.

EMISII DE CO2

268g/km
WLTP Combinate

SV PETROL V8

Motorizarea V8 mild-hybrid de 4,4 litri, cu 2 turbocompresoare, dezvolta 635 CP si este cea mai puternica varianta care a echipat vreodata un Range Rover. Oferind un raspuns instantaneu si performante extraordinare, dezvolta puterea maxima in cel mai eficient mod posibil.
SV PETROL V8

PUTERE MAXIMA

242KM/h

SARCINA MAXIMA PE CARLIGUL DE REMORCARE

400 PS (294kW)

0-100 KM/H

5,5seconds
0-100 km/h în 5,5 secunde.

EMISII DE CO2

TBCg/km
WLTP Combinate

PETROL MILD HYBRID

Motorizarile mild hybrid pe benzina ofera acceleratii rapide, care promoveaza un stil de condus dinamic, precum si performante si eficienta imbunatatite.
PETROL MILD HYBRID

PUTERE MAXIMA

218KM/h

SARCINA MAXIMA PE CARLIGUL DE REMORCARE

300PS (221kW)

0-100 KM/H

6,4secunde
0-100 km/h în 5,5 secunde.

EMISII DE CO2

186g/km
WLTP Combinate

DIESEL MILD HYBRID

Eficiente si puternice, motorizarile mild hybrid diesel ofera un cuplu optimizat, perfect pentru deplasarile in teren accidentat si remorcare.
DIESEL MILD HYBRID

LUXUL SPORTIV

ANULARE A ZGOMOTULUI

Concentrează-te pe a te bucura de călătorie. Anularea zgomotului (Active Noise Cancellation) de ultimă generație, filtrează orice zgomot nedorit folosind o rețea de tehnologie audio avansată, ca parte a sistemului opțional MeridianTM Signature Sound System‡.

TEHNOLOGIE INTUITIVĂ

AMAZON ALEXA

Ask Alexa3 pentru a reda muzică, a efectua apeluri sau a controla dispozitivele inteligente de acasă, totul în timp ce vă concentrați pe condus. Puteți chiar să interacționați cu Range Rover Sport din confortul casei dumneavoastră folosind abilitățile Land Rover Remote.
SISTEM ENTERTAINMENT BANCHETA DIN SPATE

SISTEM ENTERTAINMENT BANCHETA DIN SPATE

Pasagerii pot viziona filme sau pot conecta o consolă pentru a se distra în călătorie. Două ecrane de înaltă definiție de 11,4 inchi oferă oglindire a ecranului și conexiune la dispozitive prin HDMI.
COMODITATE CONECTATĂ

COMODITATE CONECTATĂ

Pachetul online oferă conectivitate perfectă cu acces la aplicații încorporate. Actualizările software-over-the-air (SOTA) vă mențin vehiculul la zi.
ÎNCARCARE WIRELESS

ÎNCARCARE WIRELESS

Încărcarea wireless a dispozitivelor vă permite să încărcați smartphone-uri compatibile și să minimizați dezordinea din habitclu.
DRIVER ASSISTANCE

DRIVER ASSISTANCE

Selectati din gama de sisteme care asigura un condus si o parcare mai usoare. Puteti accesa modul de asistenta pentru sofer direct, de pe volanul actualizat.

FARURILE DIGITALE LED

Farurile digitale cu LED-uri cu lumini de zi caracteristice oferă o vizibilitate îmbunătățită în timpul călătoriilor de noapte, cu o rază de acțiune de până la 500 m. Fiecare far dispune de 1,3 milioane de dispozitive digitale de microoglindă, iar iluminarea adaptivă utilizează datele de navigație pentru a urmări preventiv drumul din față.

CAPABILITĂȚI EXTRAORDINARE

TERRAIN RESPONSE

Cu șapte moduri de teren din care puteți alege, Range Rover Sport poate adapta răspunsul motorului, cutiei de viteze, diferențialelor și sistemelor de șasiu ale vehiculului dvs. folosind Terrain Response 2. Tehnologia configurabilă Terrain Response vă permite să vă personalizați preferințele sistemului off-road.
CONTROL OFF-ROAD

CONTROL OFF-ROAD

Setați și mențineți o viteză constantă în condiții dificile, cum ar fi noroi, iarbă umedă, gheață, zăpadă și drumuri de pământ. Primul Cruise Control adaptiv off-road din lume detectează terenul, controlând automat viteza vehiculului pentru un control optim, menținând în același timp nivelul de confort dorit.
TRECERE PRIN VAD

TRECERE PRIN VAD

Range Rover Sport poate merge la adâncimi de până la 900 mm^. Camera 3D Surround, cu Wade Sensing, vă informează când nivelul apei se apropie de adâncimea maximă a vehiculului. Sistemul de control oferă informații în timp real pentru o mai mare conștientizare în condiții de vizibilitate scăzută.

TESTAT IN CONDITII EXTREME

Testat la limita in conditii extreme, de la Cercul Polar la desertul necrutator, pe circtuite si in teren accidentat. Range Rover Sport este pregatit sa faca fata oricarei provocari.
TESTAT IN CONDITII EXTREME

PERSONALIZARE ADAPTATĂ

Personalizați modelul Range Rover Sport după preferințele dumneavoastră dintr-o gamă de modele, motoare și pachete de specificații.

EDIȚIA SV

PERSONALIZAT SAU GATA DE COMANDĂ

Selectați modelul, motorul și pachetul de specificații înainte de a vă personaliza vehiculul printr-o gamă de vopsele, roți și opțiuni de interior.

CONTINUAȚI EXPLORAREA

MODELE

MODELE

Descoperiți întreaga gamă de modele
RANGE ROVER SPORT EDIȚIA SV

RANGE ROVER SPORT EDIȚIA SV

Captivant, dinamic și asertiv.
PREZENTARE

PREZENTARE

Îmbrățișați noile niveluri de performanță cu Range Rover Sport.

*Vizualizați valorile WLTP. Cifrele furnizate sunt rezultatul testelor oficiale ale producătorului, în conformitate cu legislația UE, cu o baterie complet încărcată. Numai în scop de comparație. Cifrele din lumea reală pot diferi. CO2, economia de combustibil, consumul de energie și autonomia pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, sarcina, montarea roților, accesoriile montate, traseul real și starea bateriei. Cifrele de autonomie se bazează pe vehiculul de producție pe o rută standardizată.

**Timpul de încărcare poate varia în funcție de mulți factori, inclusiv: vârsta, starea, temperatura și încărcarea existentă a bateriei; instalația utilizată și durata taxei.

‡Echipat standard pe Range Rover Sport SV Ediția ONE

^Verificați întotdeauna traseul și ieșirea înainte de a trece prin vad.

1Nu este disponibil pentru plug-in electric hybrid. 2Cercetare Texcell, 2020 efectuată pentru și rezultat furnizat de Panasonic. 3Funcționalitățile Amazon Alexa și Land Rover Remote aplicabile numai în anumite piețe. 4Imaginea nu este live.

Caracteristicile opționale și disponibilitatea acestora pot diferi în funcție de specificațiile vehiculului (model și grup motoare) și de piață sau pot necesita instalarea altor caracteristici pentru a fi montate. Vă rugăm să contactați distribuitorul local pentru mai multe detalii sau să vă configurați vehiculul online.

Funcțiile modelului ar trebui să fie utilizate de șoferi numai atunci când sunt în siguranță. Șoferii trebuie să se asigure că dețin controlul total asupra vehiculului în orice moment.

Caracteristicile Pivi și InControl, opțiunile, serviciile terță parte și disponibilitatea acestora rămân dependente de piață – consultați distribuitorul Land Rover pentru disponibilitatea pe piața locală și condițiile complete. Anumite funcții necesită un SIM adecvat cu un contract de date adecvat, care va necesita un abonament suplimentar după termenul inițial indicat de comerciantul dumneavoastră. Conectivitatea la rețeaua mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile. Informațiile și imaginile afișate în legătură cu tehnologia InControl, inclusiv ecranele sau secvențele, sunt supuse actualizărilor software, controlului versiunilor și altor modificări de sistem/vizuale, în funcție de opțiunile selectate. Amazon, Alexa și toate siglele aferente sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau afiliații săi. Anumite funcționalități Alexa depind de tehnologia smart home. Utilizarea Amazon Alexa necesită un cont Amazon.

Apple CarPlay® este o marcă comercială a Apple Inc. Se pot aplica termenii pentru utilizatorul final Apple Inc. Android AutoTM este o marcă comercială a Google LLC. App Store este o marcă comercială a Apple Inc. Magazinul Google Play este o marcă comercială a Google LLC. MeridianTM este o marcă comercială înregistrată a Meridian Audio Ltd. TrifieldTM și dispozitivul „trei câmpuri” este o marcă comercială a Trifield Productions Ltd.